هیچ قدرتی توان رویارویی با ایران را ندارد

هیچ قدرتی توان رویارویی با ایران را ندارد

به گزارش دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در یادواره سرداران، امیران و ۱۷۵۳ شهید شهرستان بابل در مصلای این شهر گفت: هیچ قدرتی توان رویارویی و برخورد با ایران را ندارد، زیرا با ملت و رهبری شجاع روبرو است.

سردار صفوی افزود: امروز دشمن جنگی ترکیبی شامل تحریم اقتصادی، جنگ سیاسی و جنگ فرهنگی را علیه ملت ایران تدارک دیده است، ولی در عین حال انقلاب و ملت ما قوی شده است.

وی تصریح کرد: با توکل به خدا، توسل به ائمه اطهار (ع)، مقاومت در برابر مشکلات داخلی و خارجی، وحدت و همبستگی دولت و ملت می‌توان از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب حرکت کرد و به ساحل نجات رسید، زیرا پیش روی ما امیدوار کننده است و فتح المبین‌های بسیاری در عرصه‌های داخلی و خارجی پیش‌روی ملت ما است

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: امروز باید شناخت، معرفت و به‌کارگیری سبک زندگی شهدا الگوی حرکت ما باشد، زیرا الگو گرفتن از این شهیدان نجات بخش جامعه ما از هجوم فرهنگی و جنگ ترکیبی است.

سردار صفوی با بیان اینکه هدف یادواره‌ها آشنا ساختن نسل جوانی است که انقلاب دوران دفاع مقدس را ندیده‌اند گفت: میلیون‌ها جمعیت ایران بعد از انقلاب متولد شده‌اند.

وی افزود: اگر ما به فکریم که اشتغال، معیشت، مسکن و ازدواج این جوانان، را تامین کنیم، این ۵۰ میلیون بزرگترین حامیان انقلاب اسلامی خواهند بود.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به سیر تاریخی حرکت ملت ایران در سال‌های پس از انقلاب اسلامی، تصریح کرد: همواره حرکت ما رو به رشد بوده است.

سردار صفوی گفت: با هوشیاری و ایمان به خدا و ایمان به اینکه حضرت مهدی (عج) صاحب این انقلاب است و با رهبری امام خامنه‌ای به عنوان رهبری صبور و حکیم و هوشیار و دولت جدید از گردنه‌های عبور می‌کنیم.
وی به رشادت‌های لشگر ۲۵ کربلا اشاره کرد و گفت در زمان جنگ دو میلیون نیروی داوطلب به جهبه اعزام شدند که از استان مازندران ۱۶۷ هزار نیرو اعزام شد.

وی نقش رزمند گان مازندرانی در آزاد سازی خرمشهر را مهم دانست و گفت: رزمندگان مازندرانی در عملیات الی بیت المقدس شجاعانه و مومنانه جنگیدند و بسیاری این عزیزان به شهادت رسیدند.

وی گفت: علما و روحانیون مازندران نقش بسزایی در جنگ داشتند و اگر علما نبودند تاثیر معنوی در جوانان کم رنگ بود

در پایان این مراسم، آئین وداع با پیکر شهید خوشنام دوران دفاع مقدس برگزار شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2