افزایش ۲۹ درصدی تردد در جاده های کرمانشاه

افزایش ۲۹ درصدی تردد در جاده های کرمانشاه

به گزارش، مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه با بیان اینکه در ۲ ماهه سالجاری بیش از ۲۹ میلیون و ۹۹۱ هزار خودرو در محور‌های مواصلاتی استان کرمانشاه تردد داشته اند گفت: این آمار نسبت به سال گذشته با ۲۳ میلیون ۳۱۰ هزار خودرو افزایش ۲۹ درصدی داشته است.

فریبرز کرمی افزود: در این مدت تردد بیش از ۴ میلیون وسیله نقلیه سنگین در جاده‌های استان ثبت شد که این آمار نشان دهنده افزایش ۱۸ درصدی است.

وی گفت: تردد وسایل نقلیه سبک در استان کرمانشاه هم ۳۰ درصد افزایش داشته و تردد ۲۵ میلیون ۹۲۵ هزار خودرو در محور‌های مواصلاتی ثبت شده است.

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: بیشترین تردد در محور کرمانشاه با ۲۰۰ هزار خودرو بوده است و کمترین تردد هم مربوط به محور خسروی به قصر شیرین با ۴۵ هزار خودرو است.

در محور‌های مواصلاتی استان کرمانشاه ۳۱ دستگاه دوربین‌های ثبت تخلف هوشمند، ۳ دستگاه توزین حین حرکت و۸۲ دستگاه تردد شمار نصب شده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2