فعالان بخش خصوصی به دنبال جبران عقب‌ماندگیهای اقتصادی هستند

فعالان بخش خصوصی به دنبال جبران عقب‌ماندگیهای اقتصادی هستند

به گزارش ،معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی روز پنجشنبه در جریان سفر استاندار خراسان رضوی به شهرستان چناران در بازدید از چند واحد صنعتی و دیدار با فعالان و مدیران واحدهای تولیدی افزود: این مایه خرسندی است که فعالان بخش خصوصی با شتاب به دنبال رفع عقب‌ماندگی ها در بخشهای مختلف اقتصادی هستند و دولت از این موضوع استقبال می‌کند.

وی گفت: ما در دولت متعهد هستیم که قولی به مردم ندهیم که نتوانیم به آن عمل کنیم، مشخص نیست زمانی که کشورهای اروپایی به دنبال پیشرفت تکنولوژی بودند، ما به دنبال چه بودیم که اکنون شاهد چنین عقب‌ماندگی‌هایی در حوزه اقتصادی هستیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در معیت معاون استاندار به اتفاق جمعی از مدیران بازدید میدانی از واحد دانش بنیان "نیان الکترونیک" شهرستان چناران داشت.

امیررضا رجبی در این بازدید با تاکید بر حمایت از تولیدات دانش‌بنیان، خراسان رضوی را یکی از استانهای پیشتاز در دانش بنیان‌سازی صنایع برشمرد و گفت: به طور قطع واحدهای تولیدی خواهان بهره‌مندی از توان شرکتهای دانش بنیان برای روزآمدسازی و رونق تولید خود هستند.

خراسان رضوی با ۳۶۰ شرکت دانش‌بنیان فعال و ۶ شرکت فناور مستقر در پارکهای علم و فناوری، اکنون رتبه سوم کشور را به لحاظ تعداد شرکتهای دانش‌بنیان و فناور پس از تهران و اصفهان دارد.

خراسان رضوی معادل ۵.۲ درصد از تعداد کل شرکتهای دانش‌بنیان کشور را در خود جای داده است که این تعداد در حال افزایش است. از سال ۱۳۹۵ تاکنون شمار شرکتهای دانش‌بنیان و فناور در خراسان رضوی روند رو به رشدی داشته است، به طوریکه تعداد شرکتهای عضو پارک علم و فناوری و مراکز رشد طی سالهای ۹۵ تا ۹۹ از ۲۰۱ به ۳۵۰ شرکت رسیده که رشد ۷۴ درصدی داشته است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2