صدور کارت خدمات مترو و اتوبوس شهروندی ویژه جانبازان و معلولین

صدور کارت خدمات مترو و اتوبوس شهروندی ویژه جانبازان و معلولین

به گزارش،رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورا گفت: با توجه به اقدامات صورت پذیرفته در حوزه ارائه خدمات حمل و نقل عمومی به معلولین، جانبازان، سالمندان و اقشار خاص مقرر بود موضوع در قالب کارت منزلت تهیه و پس از تهیه زیر ساخت‌های هوشمند موضوع عملیاتی شودکه به دلایل فنی تا کنون میسر نشده است.
تذروی با بیان اینکه این موضوع در سی و ششمین جلسه کمیسیون مورد بررسی مجدد قرار گرفت، افزود: مقرر شد موضوع کارت منزلت و نحوه ارائه خدمات حمل و نقل عمومی به اقشار خاص اعم از: جانبازان، معلولین، سالمندان تا آخر خرداد امسال رونمایی شود در غیر اینصورت موضوع در دستور کار اولین جلسه این کمیسیون قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد:همچنین مقرر شد بنیاد شهید و امور ایثارگران و اداره بهزیستی اطلاعات موجود جامعه هدف را به تفکیک در قالب فایل excel به حوزه معاونت حمل و نقل و ترافیک جهت بهره برداری تحویل نماید.
رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورا گفت: با توجه به در نظر قرار دادن کلیه اقشار جامعه، مقرر شد معاونت حمل و نقل برای نرخ گذاری سال آتی نسبت به مد نظر قرار دادن خدمات حمل و نقل عمومی در سطح کلانشهر شیراز از آیتم‌های مانند: خدمات تخفیفات دانش آموزی، دانشجویی، جانبازان، معلولین استفاده نماید.
نایب رییس شورای اسلامی شهر شیراز خاطر نشان کرد: با توجه به عدم وجود زیر ساخت هوشمند در حوزه تبادل اطلاعات فی مابین کارت‌های بنیاد شهید و کارت‌های شهروندی مقرر گردید سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر راهکار‌های فنی و مالی برای ارائه پیشنهاد در هیئت مدیره سازمان مطرح و نتیجه را به این کمیسیون ارسال نماید.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2