معاملات با سامانه شاهکار و کد یکتا تنظیم می‌شوند

معاملات با سامانه شاهکار و کد یکتا تنظیم می‌شوند

به گزارش ، مهدی اقبال در گفتگو با رادیو گفتگو، یکی از وظایف ذاتی دفاتر اسناد کشور را بحث احراز هویت دانست که دارای مسئولیت مدنی و کیفری است و علی رغم اینکه در سند تحول قضایی آمده و جزء سیاست‌های سازمان ثبت در جهت احراز هویت الکترونیکی است، اما در مسئولیت ارتباطی سردفتر خدشه‌ای وارد نمی‌شود و باید نسبت به احراز هویت اشخاص در اصحاب معامله اقدام کند.

اقبال در ادامه گفت: یکی از اقداماتی که سازمان ثبت برای جلوگیری از هرگونه سوء استفاده انجام داده، استفاده از سامانه ثنا برای اصحاب معامله و سامانه ثبت احوال برای احراز هویت اشخاص است.

معاون سازمان ثبت اسناد و املاک تاکید کرد: یکی از مهمترین موارد احراز هویت، بحث استفاده از سامانه شاهکار است که چنانچه اصحاب معامله، وارد دفاتر اسناد رسمی شوند، هرگونه معامله‌ای باید با ارائه شماره تلفن همراه خود شخص در فرم معامله دفترخانه اسناد رسمی انجام شود و به محض اینکه معامله‌ای انجام شود، پیامک تایید به عنوان کد یکتا ارسال می‌شود و نهایتا این کد بایستی وارد سامانه ثبت آنی شود تا معامله تایید نهایی گردد.

وی گفت: از روز‌های آینده، تمامی معاملات در دفاتر اسناد رسمی بایستی بر مبنای سامانه شاهکار یعنی شماره موبایل شخص و کد یکتا انجام شود.

معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اینکه این موارد موجب احراز هویت اشخاص به طور واقعی می‌شود و فردی جایگزین فرد دیگر نخواهد شد، تاکید کرد: این کار جنبه بازدارندگی دارد و در کنار مسئولیت ذاتی سردفتر صورت می‌گیرد و چیزی از مسئولیت ذاتی سردفتر مبنی بر احراز هویت اشخاص کم نمی‌کند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2