تربیت کنشگر جهاد تبیین ویژه دانشجویان در فارس

تربیت کنشگر جهاد تبیین ویژه دانشجویان در فارس

به گزارش ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان فارس، گفت: تلاش می‌کنیم نخستین دوره کشوری تربیت کنشگر جهاد تبیین، ویژه دانشجویان استان در راستای تحقق بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب و برای نخستین بار در فارس برگزار شود.
حجت‌الاسلام دکتر حمید مقامی با بیان این که جهاد تبیین با هدف شکل‌گیری نگرش تحول آفرینی در جامعه از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است افزود: سرفصل‌های این دوره چرایی و ضرورت تبیین، منطق استکبارستیزی و ارتباط با دنیا در جریان تبیین است که در فضای دانشگاهی با کمک اساتید صاحب نظر این حوزه برگزار خواهد شد.
او ادامه داد: مقام معظم رهبری، موضوع جهاد تبیین را در بهترین زمان ممکن مطرح فرمودند و به نوعی بیانیه گام دوم را قوام بخشیدند، جهاد تبیین را یک فریضه ذکر کردند و بر اقدام افراد در این زمینه تأکید داشته اند؛ زیرا امروزه باید دانشجویان، سفیران عرصه اطلاع رسانی در حوزه جنگ نرم باشند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های فارس، گفت: چنانچه بتوانیم با آموزش صحیح در عرصه تربیت کنشگری جهاد تبیین به درستی عمل کنیم، بسیاری از ابهامات جامعه به ویژه در حوزه جوانان برطرف می‌شود و هویت سازی شکل می‌گیرد.
مقامی بر تأثیر رشد و توسعه شبکه‌های اجتماعی در جهاد تبیین اشاره کرد و یکی از ابزار‌های کارآمد در جهاد تبیین را فضای مجازی دانست و افزود: در جامعه امروزی، اثر تخریبی یک پیام و یا یک کلیپ چنددقیقه ای، به مراتب بیشتر از جنگ افزار‌ها است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2