وزش باد، کاهش موقت دید افقی و کاهش کیفیت هوا

وزش باد، کاهش موقت دید افقی و کاهش کیفیت هوا

به گزارش ، مرضیه سی سی پور افزود: امروز جمعه از گردوغبار در سطح استان کاسته شده است و در سایر نقاط استان غبار محلی پدیده غالب خواهد بود.

وی افزود: با شدت کمتر، همین شرایط جوی در مناطق غربی استان، در ساعات بعد از ظهر شنبه و یکشنبه تکرار خواهد شد.

سی سی پور خاطرنشان کرد: امروز نیز خلیج فارس و نقاطی از تنگه هرمز با وزش باد‌های نسبتا شدید جنوب غربی-شمال غربی، مواج خواهد بود و اختلال در تردد‌های دریایی بویژه در بنادر غربی استان را در پی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: سرعت وزش باد در ساعات بعدازظهر در خلیج فارس، به محدوده ۵۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع موج گاهی به بیش از ۱۸۰ سانتیمتر خواهد رسید.

سی سی پور گفت: توصیه می‌شود با توجه به نامساعد بودن شرایط دریا، ضمن اجتناب از تردد شناور‌های سبک و صیادی، تمهیدات لازم در بنادر غربی استان انجام می‌شود.

وی گفت: صبح تا ظهر شنبه بتدریج از سرعت باد در مناطق دریایی استان کاسته خواهد شد و بعدازظهر شنبه تا یکشنبه شب، دریا در فراساحل غرب لاوان و سواحل پارسیان با وزش باد نسبتا شدید شمال غربی نسبتا مواج خواهد بود.

سی سی پور خاطرنشان کرد: شنبه در طول روز بین ۲ تا ۳ درجه افزایش نسبی دما مورد انتظار است.

وی افزود: ساعات صبح دوشنبه و سه شنبه در دریای عمان و نقاطی از تنگه هرمز افزایش باد جنوب شرقی سبب تلاطم دریا خواهد شد و ساعات بعد از ظهر در ارتفاعات شرق استان رشد ابر و رگبار پراکنده باران محتمل خواهد بود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2