پلمب ۵۷ انبار احتکار کالا‌های اساسی طی ۴۸ ساعت

پلمب ۵۷ انبار احتکار کالا‌های اساسی طی ۴۸ ساعت

به گزارش خبرنگار ، سردار "غلامرضا رضائیان" گفت: به منظور کمک به معیشت هموطنان و نظارت بر نظام تهیه و توزیع کالا‌های اساسی و معیشت محور مردم بازدید و سرکشی از مراکز تهیه و تولید کالا‌های اساسی در قالب طرح تشدید مقابله با قاچاق، احتکار و اخلال در تولید و توزیع کالا‌های اساسی و معیشت محور در سطح کشور در دست اجراست.
وی افزود: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی در ۴۸ ساعت گذشته با تشکیل هزار و ۴۴۷ گروه مشترک از ۲ هزار و ۶۱۹ مرکز تهیه و توزیع کالای اساسی و معیشت محور مردم بازدید و ۵۷ انبار و مرکز احتکار کالا‌های اساسی را شناسایی کردند.
فرمانده قرارگاه امین پلیس امنیت اقتصادی فراجا تصریح کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی پس از شناسایی انبار‌ها و صاحبان کالا‌ها به آدرس‌های مورد نظر اعزام شدند و در بازدید و بازرسی از آنها ۲ هزار و ۴۹۳ تن انواع کالای اساسی و معیشت محور از قبیل خرما، خشکبار، برنج، گندم و آرد، ماکارونی، قند و شکر، روغن خوراکی، تخم مرغ، گوشت و مرغ به همراه ۲۳۰ هزار و ۸۱۲ عدد انواع دارو، ۶ هزار و ۲۴۳ دستگاه انواع لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، روغن موتور و ضد یخ، انواع شوینده و ... را کشف و انبار‌های متخلف را پلمب کردند.
سردار رضائیان با اشاره به اینکه در برآورد‌های اولیه کارشناسان ارزش کالا‌های مکشوفه حدود هزار و ۱۳۵ میلیارد ریال اعلام شده است، خاطرنشان کرد: در این خصوص ۱۸۲ دستگاه خودرو توقیف و ۳۵۳ متهم برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده اند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2