سجادی: همه ظرفیت کشور در خدمت تیم ملی فوتبال است

سجادی: همه ظرفیت کشور در خدمت تیم ملی فوتبال است

به گزارش گروه ورزشي به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، سیدحمید سجادی با اشاره به لغو بازی دوستانه ایران و کانادا گفت: کشور کانادا به تعهدات خود عمل نکرد و قطعا این موضوع اثرات خوبی درپی نخواهد داشت و نگرانی‌های خود را از این موضوع به وزارت امور خارجه منتقل کرده‌ایم. نقش حمایتی و نظارتی ما ایجاب می‌کند پیگیر این اتفاق باشیم چرا که فدراسیون‌ها پاره تن وزارت ورزش و جوانان هستند.

وی افزود: ناراحتی ما از این بابت نیست که کانادا این بازی را لغو کرده، چون در رنکینگ فیفا رتبه ایران از کانادا خیلی بهتر است. وزارت امور خارجه با چند کشور مذاکره کرده که بتوانیم بازی دوستانه انجام دهیم. همه ظرفیت کشور در خدمت تیم ملی است و ورزش ایران فرصت حضور در جام‌جهانی را به راحتی به دست نیاورده که بخواهیم به آسانی آن را از دست بدهیم.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: واژه «ژئوپلوتیک» هم باید در بازنگری‌های منشور المپیک IOC مطرح شود که این موج جدید سیاست‌زدگی در ورزش در نطفه خفه شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2