معرفی دامداران و مرغداران بهشهری برای دریافت ۲۳۰ میلیارد تسهیلات

معرفی دامداران و مرغداران بهشهری برای دریافت ۲۳۰ میلیارد تسهیلات

غلامرضا قنبری گفت: با هدف اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، برای حمایت از تولیدکنندگان و رونق واحد‌های تولیدی دام و طیور، اجرای برنامه‌های حمایتی از فعالان بخش کشاورزی، تأمین نقدینگی برای خرید نهاد‌های دامی، طرح حمایتی تامین تسهیلات سرمایه در گردش دام و طیور از منابع داخلی بانک در شهرستان بهشهر اجرا شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر، با اشاره به ثبت نام ۵۱ دامدار و مرغدار این شهرستان تاکنون در سامانه سیتا جهاد کشاورزی و دریافت تسهیلات افزود: ۳۰ دامدار و ۲۱ مرغدار شهرستان بهشهر برای دریافت ۲۳۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات به بانک کشاورزی معرفی شدند.
قنبری افزود: این تسهیلات با هدف کمک به تأمین نقدینگی دامداران و مرغداران برای تهیه نهاده‌های دامی از مراکز توزیع معرفی شده وزارت جهاد کشاورزی در اختیار بهره برداران قرار گرفته و سقف پرداخت تسهیلات برای هر دامدار ۲۰۰ میلیون تومان و به دام‌های هویت دار پلاک کوبی شده اختصاص داشته و متناسب با ظرفیت فعالیت متقاضی قابل تصویب است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر با بیان اینکه تاکنون به دو نفر از دامداران و مرغداران بهشهری، ۱۰ میلیارد و ۸۲۰ میلیون ریال تسهیلات سرمایه در گردش پرداخت شده است گفت: دامداران، مرغدران و عشایر این شهرستان می‌توانند با ثبت نام در سامانه سیتا وزارت جهاد کشاورزی نسبت به تامین سرمایه در گردش نهاده‌های دامی خود اقدام کرده و پس از دریافت برگه ثبت نام و بررسی در جهاد کشاورزی به بانک کشاورزی معرفی شوند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2