جابجایی ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از بندر امام خمینی

جابجایی ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از بندر امام خمینی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان با بیان اینکه بخش حمل و نقل کالا در استان به ویژه در ۶ ماه نخست سال با توجه به جابجایی همزمان چند کالای اساسی مهم، از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: در ۲ ماه نخست امسال، ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا‌های اساسی از بندر امام خمینی به نقاط مختلف کشور حمل شد.

محمد جولانژاد با بیان اینکه این میزان کالا به وسیله بیش از ۹۸ هزار دستگاه کامیون حمل شده اند، افزود: در حال حاضر ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن کالا‌های اساسی در این مجتمع بندری وجود دارد که ۷۰۰ هزار تن از آن‌ها قابلیت جابجایی دارند.

وی با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حمل انواع کالا از خوزستان، ادامه داد: پرداخت نشدن کرایه از سوی دستگاه دولتی متولی یکی از مشکلات اساسی در حمل کالا‌های اساسی از بندر امام خمینی است و امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده، رفع شود.

به گفته جولانژاد؛ فرایند جابجایی کالا‌های اساسی از این مجتمع بندری به صورت مستمر و روزانه رصد می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان روند حمل نهاده‌های دامی را در مقایسه با پارسال افزایشی اعلام و اضافه کرد: حمل این محصولات در فروردین و اردیبهشت امسال به ترتیب ۳۳ و ۶۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.


بیشتر بخوانید: جابجایی ۳۰۰ هزار تن چغندر قند در خوزستان


این مقام مسئول می‌گوید: از ابتدای امسال تا پایان اردیبهشت ماه یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن محصول گندم برداشت و حمل شده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2