امضاء تفاهم نامه همکاری برگزاری پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان سراسر کشور

امضاء تفاهم نامه همکاری برگزاری پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان سراسر کشور

به گزارش ، آیین امضاء تفاهم‌نامه برگزاری پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان سراسر کشور میان سازمان امور دانشجویان و دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر یاسر پیر علی رئیس دانشگاه شهرکرد و مسئولان مربوطه در وزرات علوم، تحقیقات و فنآوری برگزار شد.
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: دانشجویان بخش عظیمی از قشر جوان جامعه را تشکیل می‌دهند و توجه به سلامت کلی آن‌ها از اولویت‌های سازمان امور دانشجویان محسوب می‌شود و در همین راستا در تابستان امسال، سازمان چهار المپیاد را تعریف کرده است که می‌تواند بخش وسیعی از دانشجویان را تحت پوشش قرار دهد.

هاشم داداش‌پور افزود: المپیاد ورزش‌های قهرمانی تیرماه در دانشگاه تبریز، المپیاد ورزش‌های دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه مازندران، المپیاد ورزش‌های همگانی ۲۸ مرداد تا ۸ شهریوردر دانشگاه شهرکرد و المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر چهار المپیادی است که در تابستان امسال برگزار خواهند شد.

وی گفتد: با این فعالیت‌های ورزشی درصدد هستیم با توجه به تعطیلی قریب به دو ساله دانشگاه‌ها به علت شیوع ویروس کرونا، دانشجویان را وارد یک فضای مسابقات ورزشی کنیم تا نشاط و پویایی در میان دانشجویان افزایش یابد.

معاون وزیر علوم افزود: قاعدتاً اگر حوزه ورزش که نشاط‌آور است فعال شود، در حوزه علمی نیز ما شاهد امید و سرزندگی خواهیم بود.

دکتر یاسر پیر علی سرپرست دانشگاه شهرکرد هم گفت: افتخاری است که دانشگاه شهرکرد میزبان ورزش‌های همگانی باشد. این المپیاد فعالیت خوبی در سطح کشور است، زیرا شورونشاط را در میان دانشجویان به وجود خواهد آورد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2