اعلام محکومیت اقدام ضد فرهنگی اهانت به ساحت رضوی در بیانیه بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع)

اعلام محکومیت اقدام ضد فرهنگی اهانت به ساحت رضوی در بیانیه بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع)

به گزارش بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) در بیانیه خود آورده است: بارگاه ملکوتی حضرت رضا علیه السلام قرن هاست که میعادگاه عاشقان ولایت و امامت و میقات دلدادگان آن امام همام است و سالیانه میلیون‌ها زائر دلسوخته از اقصی نقاط میهن اسلامی و دیگر کشور‌ها با تشرف به این آستان مقدس قلب‌های پخود را به پنجره فولاد دخیل می‌بندند.

در این بیانیه آمده است: حرم منور امام رضا (ع) وعده گاه کسانی است که دل در گرو امام مهربانی‌ها دارند تادرفضای معنوی و مقدس حرم، دل از کینه و خصومت بزدایند و قلوب خود را سرشار از عشق ومحبت کنند و مشهد شهر مقدسی است که این مضجع شریف را عاشقانه، چون نگینی در آغوش گرفته است.

اقدام ناجوانمردانه کسانی که با دستمایه قرار دادن جنایت‌های مجرمیکه با انحراف وبدفهمی از آموز‌های دینی ومعارف رضوی دست به جنایت زده و با محاکمه در دستگاه قضایی جمهوری اسلامی به اشد مجازات رسیده است وبا استفاده ابزاری از سینما که باید درخدمت اخلاق، معنویت وبشریت باشدبه اعتقادات دینی میلیارد‌ها مسلمانان و حرم مطهر رضوی وسرزمین مقدس مشهد الرضا اهانت کرده اند، نزد همه آزادگان جهان حرکتی محکوم، نفرت انگیز وشایسته انزجار است.

بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا علیه السلام با محکوم کردن این اقدام ضد فرهنگی از همه اهالی فرهنگ و ادب دعوت کرده است: همه توان واستعداد خود را برای دفاع هنرمندانه ازاین مضجع شریف وسرزمین مقدس به کارگیرند و هنررا درخدمت ترویج معنویت واخلاق، معارف دینی وفرهنگ رضوی قراردهند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2