وزارت تعاون، آماده همکاری با صنعت پوشاک کشور برای توسعه صادرات

وزارت تعاون، آماده همکاری با صنعت پوشاک کشور برای توسعه صادرات

به گزارش ؛ مهدی مسکنی در نشست با انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پوشاک کشور بیان کرد: ظرفیت‌های کم‌نظیر تعاونی‌های پوشاک ایران سبب شده که در سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین این صنعت از صنایع پیشران توسعه در کشور باشد.
وی با مقایسه سهم بالای سرانه صادرات پوشاک در کشور‌هایی نظیر ترکیه و چین با سهم پایین سرانه صادرات پوشاک در کشور تأکید کرد: تعاونی‌های صنعت پوشاک خود را برای فتح بازار‌های جهانی آماده کنند که در این مسیر، معاونت امور تعاون آماده همکاری و تسهیل‌گری است.
در این نشست که با حضور «محمد شیخ‌حسینی» سرپرست بانک توسعه تعاون، «البرز محمدی» مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون و جمعی از مدیران بخش تعاون برگزار شد با دستور معاون امور تعاون مقرر شد که پروژه شهرک تخصصی پوشاک کشور با جدیت دنبال شود و در همین راستا کارگروهی برای پیگیری این امر تشکیل شد.
در این نشست «سومبات هاکوپیان» رئیس انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پوشاک کشور با ارائه گزارشی از وضعیت تعاونی‌های پوشاک و ظرفیت‌های کم‌نظیر بخش تعاون و ابعاد فرهنگی و اجتماعی توسعه صنعت پوشاک خواستار لزوم اجرایی شدن حمایت‌ها و مشوق‌ها از تعاونی‌ها شد.
در این نشست اعضای انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پوشاک ایران، تعاونی تأمین نیاز صنعت پوشاک ایران، انجمن برند‌های پوشاک ایران، انجمن طراحان لباس و پارچه پوشاک ایران حضور داشتند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2