تشکیل کمیته ویژه بررسی ساختمان‌های بزرگ مشهد

تشکیل کمیته ویژه بررسی ساختمان‌های بزرگ مشهد

به گزارش ،رئیس شورای قضایی خراسان رضوی که در جمع مسئولان و در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی استان گفت: کمیته ویژه با هدف بررسی وضعیت به روز ساختمان‌های مهم و بزرگ مشهد و شهرستان‌های استان با قید فوریت باید تشکیل شود.
غلامعلی صادقی با عرض تسلیت به مناسبت داغدار شدن جمعی از هم میهنان عزیزمان در حادثه ناگوار آبادان افزود: کمیته ویژه‌ای با حضور مسئولان مربوطه تشکیل شود تا ساختمان‌های مهم و بزرگ شهر مشهد و شهرستان‌ها مورد بررسی قرار گرفته و اقداماتی که در گذشته در این زمینه به انجام رسیده با قید فوریت بروز رسانی شده تا از بروز هرگونه حادثه احتمالی پیشگیری بعمل آید.
وی گفت: در گذشته تعدادی از ساختمان‌ها در این راستا مورد بررسی قرار گرفته و برخی نواقص نیز برطرف شد بر این اساس دادستانی در زمینه بروز رسانی وضعیت ایمنی اینگونه ساختمان‌ها نظارت خواهد کرد.
رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی و منابع طبیعی استان با اشاره به قانون حد نگار گفت: اقدامات خوبی توسط اداره ثبت اسناد و املاک به انجام رسیده و بخش عمده‌ای از اراضی ملی سند دار شده اند و انشاء الله تلاش شود تا مابقی اراضی نیز دارای سند مالکیت شوند.
صادقی افزود: ادارات پیشگام و ادارات کم کار در حوزه صیانت از حقوق بیت المال مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهند گرفت و با هرگونه قصوری در زمینه حفظ اموال عمومی برخورد خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: ادارات و سازمان‌ها باید در صورت مشاهده هرگونه تجاوز و تعدی به اموال سازمانی، منابع طبیعی و اراضی ملی با جدیت برای اعاده به وضع سابق و پیگیری‌های قضایی اقدام نمایند و در این راستا هیچگونه قصوری از مدیران پذیرفته نیست و بر این اساس اولویت کار شورا سد کردن تصرفات جدید و اعاده به وضع سابق خواهد بود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2