برگزاری سی و دومین کنگره جامعه پزشکان متخصص داخلی کشور از فردا

برگزاری سی و دومین کنگره جامعه پزشکان متخصص داخلی کشور از فردا

به گزارش خ به نقل از پایگاه اینترنتی جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، این همایش ۴ روزه تا ۲۰ خرداد ادامه خواهد داشت.

به گفته رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، این کنگره نخستین همایش بزرگ علمی پزشکی است که پس از سالها تعطیلی کنگره ها به دلیل اپیدمی کرونا، مجوز برگزاری حضوری اش توسط وزارت بهداشت صادر شده است.

ایرج خسرونیا گفت: بالغ بر دویست متخصص و پزشک فوق تخصص به عنوان هیات علمی و سخنران از رشته های مختلف در برگزاری این همایش بزرگ علمی مشارکت خواهند داشت.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران ادامه داد: در این کنگره، در مورد دست یافته های علمی و تازه ها، پیرامون موضوعاتی همچون اپیدمی کرونا، انواع بیماریهای متابولیک، بیماری های اعصاب و روان، قلب و عروق، کلیه، گوارش و کبد بحث و تبادل نظر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اخیرا بحث بیماری ویروسی آبله میمون باعث ایجاد نگرانی در کشور شده، گفت: به همین خاطر یکی از موضوعات مهم در این کنگره پیرامون این بیماری خواهد بود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2