۴۰ هزار مسکن روستایی برای مددجویان کمیته امداد کشور ساخته می شود

۴۰ هزار مسکن روستایی برای مددجویان کمیته امداد کشور ساخته می شود

به گزارش ، سید مرتضی بختیاری صبح امروز در دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان یکی از ماموریت‌های کمیته امداد را توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات برای تهی‌دستان با حفظ کرامت و حرمت آن‌ها عنوان کردو گفت: بر همین اساس در سه محور توانمندسازی، اشتغال، مسکن و کار فرهنگی خوداتکایی و خودباوری فعالیت‌های قابل توجهی آغاز شده است.

وی با تاکید بر اینکه امسال ۱۳ هزار و ۲۶۰ هزار فرصت شغلی با ۸۲۵ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه در کردستان برای توانمندسازی مددجویان تحت پوشش این نهاد ایجاد می‌شود افزود: سهم اشتغال کردستان در سال گذشته ۶ هزار و ۶۴۳ فرصت شغلی بود که با ایجاد هفت هزار و ۲۱۸ شغل این استان فراتز از تعهد خود عمل کرد و توانست ۲۴۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات جذب کند و امسال تعهد ایجاد سغل در کردستان به دو برابر افزایش یافته است.

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه برای مدد جویان شهری هم توافقی با وزارت راه و شهرسازی داریم که با عملیاتی شدن آن تا سه سال آینده مددجوی بدون واحد مسکونی نخواهیم داشت، گفت: کارآفرینانی که از مددجویان کمیته به کارگیری کنند به ویژه کارگاه‌ها و شرکت‌های کارآفرین دانش بنیان، ۲۰ میلیارد ریال تسهلیات از سوی کمیته امداد پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به نوعدوستی مردم کردستان با وجود آمار بالای محرومیت در این استان، افزود: سال گذشته خیرین کردستانی ۱۳۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک به محرومین داشتند.

بختیاری گفت: مردم استان برای ایتام و محسنین ۳۷ میلیارد و ۷۵۱ میلیون تومان کمک کردند که به سه هزار و ۲۰۸ یتیم، پنج هزار و ۵۸۰ محسنین اهدا شد و این ایتام در استان ۱۷ هزار حامی دارند.

نماینده، ولی فقیه در کردستان هم در این دیدار با بیان اینکه کمیته امداد در استان عملکرد مناسبی داشته و رضایتمندی بالایی از این نهاد وجود دارد، افزود: ۱۶۸ هزار کردستانی تحت پوشش کمیته امداد و ۶۸ هزار هم بهزیستی تحت پوشش دارد و در کنار این‌ها آمار ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار نفر بیکار را هم داریم که با جمع بندی آن در یک استانی که کمتر از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، حدود نزدیک یک سوم جمعیت در فاز آسیب پذیری قرار می‌گیرند.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی با اشاره به اینکه کردستان جای بسیاری برای کار‌های اقتصادی دارد، افزود: کمک‌های مردم خیر و نوع‌دوست این استان به همنوعان خود، ناشی از نجابت، قناعت و صبر و حوصله آنهاست و کردستان با وجود آسیب پذیری اقتصادی، همیشه از اعتراضات معیشتی به دور بوده است.

وی با بیان اینکه یکی از فرامین رهبر معظم انقلاب خطاب به نمایندگان، ولی فقیه در استانها، ارتباط با اقشار مختلف مردم در همه سطوح است، گفت: در همین راستا سال گذشته هشت هزار و ۶۰۰ مراجعه مردمی به دفتر نماینده، ولی فقیه انجام شد که ۳۰۰ دیدار به صورت مستقیم بوده و از ۴۰۰ خانواده هم سرکشی شد تا دسترسی آن‌ها به مسوولان آسان و مشکلات زودتر احصا شود.

حجت الاسلام پورذهبی بر ضرورت ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه تاکید کرد و افزود: هم‌اکنون میزان تسهیلات قرض‌الحسنه به نیازمندان از طریق صندوق امداد ولایت ۱۰ میلیون تومان بوده که می‌طلبد با توجه به شرایط کنونی اقتصادی، میزان آن افزایش یابد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2