صدور جواز تاسیس ۲۶ واحد صنعتی در استان مرکزی

صدور جواز تاسیس ۲۶ واحد صنعتی در استان مرکزی

به گزارش ؛ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: ۲۶ جواز تاسیس واحدهای صنعتی امسال در نقاط مختلف استان صادر شد.

علی جودکی افزود: برآورد سرمایه‌ برای اجرای این مجوزهای صنعتی در استان مرکزی، بیش از پنج هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

او میزان اشتغالزایی جوازهای تاسیس استان مرکزی در سال جاری را ۴۸۲ فرصت عنوان کرد و گفت: شهرستان‌های اراک و ساوه هر کدام با ۶ جواز تاسیس بیشترین امتیاز را در شاخص مذکور دارند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: شهرستان‌ شازند با یک جواز تاسیس کمترین شمار مجوزهای صنعتی صادره استان را در سال جاری به خود اختصاص داده است.

جودکی اضافه کرد: ۴۳ پروانه بهره‌برداری صنعتی نیز امسال در استان مرکزی صادر شد که در صورت تحقق این مهم، ۵۱۰ فرصت شغلی جدید در استان ایجاد می‌شود.

او گفت: امسال مجموع سرمایه‌گذاری در پروانه‌های بهره‌برداری استان مرکزی بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می‌کنند.





برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2