کشف ۱۲۴ قبضه انواع سلاح غیرمجاز در خوزستان

کشف ۱۲۴ قبضه انواع سلاح غیرمجاز در خوزستان

به گزارش ، فرمانده انتظامی خوزستان گفت: در راستای ارتقاء امنیت عمومی، طرح سراسری جمع آوری سلاح و مهمات غیرمجاز موسوم به "رعد" توسط پلیس اطلاعات و امنیت عمومی به مدت ۵ روز به مرحله اجرا در آمد.

سردار سید محمد صالحی افزود: در اجرای این طرح ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی با همکاری سایر یگان‌های انتظامی در سراسر استان خوزستان با کار اطلاعاتی و اقدامات خاص پلیسی ۱۰۲ نفر دارندگان سلاح غیرمجاز و عاملان تیراندازی را شناسایی و با هماهنگی مراجع قضائی در چندین عملیات مقتدرانه و منسجم دستگیر کردند.

وی ادامه داد: در این ارتباط ۱۲۴ قبضه انواع سلاح جنگی و شکاری و ۲ هزار و ۱۱۱ عدد فشنگ کشف و متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

بیشتر بخوانید : بازداشت ۵۸ نفر از دارندگان سلاح‌های غیرمجاز در خوزستان

فرمانده انتظامی خوزستان بیان کرد:پلیس با مجاهدت و تلاش شبانه روزی با مخلان نظم و امنیت، قاچاقچیان، اشرار و سوداگران مرگ قاطعانه برخورد می‌کند و اجازه جولان به آن‌ها نخواهد داد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2