خرید تضمینی روزانه ۲۰ تن مرغ زنده از مرغداران خراسان شمالی

خرید تضمینی روزانه ۲۰ تن مرغ زنده از مرغداران خراسان شمالی

به گزارش،مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: مرغ زنده مازاد تولیدی از مرغداران استان به ازای هر کیلوگرم در نژاد آرین ۳۴ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر نژاد‌ها ۳۳ هزار تومان به صورت تضمینی خریداری می‌شود.
علیرضا صادق افزود: همچنین طرح کارآمد سازی یارانه‌ها دولت برنامه‌های حمایتی از واحد‌های مرغداری که شامل اعطای تسهیلات سرمایه در گردش با نرخ ۱۰، ۱۲ و ۱۵ درصد با بخشودگی‌های لازم را در نظر گرفته است.
وی با اشاره به تسهیل روند دریافت تسهیلات برای مرغداران استان گفت: مرغ داران می‌توانند به صورت ضمانت زنجیره‌ای نیز از این تسهیلات بهره‌مند شوند.
مدیر امور طیور، سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در ادامه اضافه کرد: محدودیت جوجه ریزی برای واحد‌های مرغداری وجود ندارد و تا ۳۰ درصد مازاد بر ظرفیت نیز واحد‌ها می‌توانند جوجه ریزی داشته باشند.
به طور میانگین روزانه در استان ۳۰ تا ۳۵ تن گوشت مرغ به مصرف می‌رسد.
پارسال با جوجه ریزی یازده میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه، بیش از ۱۷ هزار تن گوشت مرغ از واحد‌های مرغداری صنعتی استان تولید شد.
۱۰۲ واحد فعال مرغ داری در استان با ظرفیت هر دوره دو میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه وجود دارد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2