راه عقب راندن دشمن، مقابله به مثل است

راه عقب راندن دشمن، مقابله به مثل است

به گزارش ، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری، خطیب جمعه این هفته قم، به دزدی نفتکش ایرانی توسط دولت یونان در روز‌های گذشته اشاره کرد و گفت: از ابتدای انقلاب آموخته‌ایم راه عقب راندن دشمنان مقابله به مثل است و هر جا که ما در مقابل دشمن کوتاه آمدیم، دچار آسیب شدیم.

وی افزود: این دولت نفتکش ما را به اشاره آمریکایی‌ها توقیف کرد و مدعی شد که نفت آن را مصادره خواهد کرد.

آیت‌الله حسینی بوشهری به اقدام شجاعانه پاسداران نیروی دریایی سپاه انقلاب اسلامی در مقابله به مثل و توقیف دو نفتکش یونانی پرداخت و گفت: سپاه شجاع و قهرمان ما به جای توقیف یک کشتی نفتی، دو فروند نفتکش یونانی را توقیف کرد و نشان داد که اگر یک ضربه بزنند دو ضربه خواهند خورد که به تعبیر رهبر معظم انقلاب دوران بزن در رو تمام شده است.

وی اقدام دولت یونان در توقیف کشتی ایرانی را ناشی از نشناختن جمهوری اسلامی دانست و گفت: همان دادگاه که یک روز حکم به توقیف کشتی ایرانی داده بود، دو روز پیش حکم خود را لغو کرد و با زبان بی زبانی گفت که غلط کرده ایم.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به دست بالای ایران در رخداد پیش آمده برای نفتکش ایرانی اشاره کرد و گفت: حالا ما می‌گوییم کشتی را با نفتش برگردانید، خسارت توقیف را هم بپردازید تا ما بررسی کنیم که کشتی‌های شما را برگردانیم یا برگردانیم.

خطیب جمعه قم حفظ اعتبار و عزت ایران اسلامی را ادبیات انقلاب اسلامی دانست و گفت: نیرو‌های مسلح ما در سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و... بار‌ها جان بر کف در دفاع از تمامیت ارضی کشور آمادگی خود را نشان داده اند.

خطیب جمعه نماز جمعه قم در ادامه با توجه به در پیش بودن موسم حج تمتع در هفته‌های آینده، گفت: حج در عرصه‌های مختلف فردی اجتماعی و بین المللی اثرگذار است و زمانی که دشمنان ما با حضور عظیم مردم مواجه می‌شوند از انگیزه‌های خصمانه خود دست می‌کشند.

آیت الله حسینی بوشهری تفرقه میان جوامع مسلمان را یکی از سیاست‌های استعمارگران عنوان کرد و گفت: استعمارگران با اجرای این سیاست کهنه بین مسلمانان، به دنبال حکومت در این منطقه هستند و ما باید تلاش کنیم مجد، عظمت و شکوه دوباره را به سرزمین‌های اسلامی برگردانیم.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال سالروز رحلت حضرت امام خمینی (ره) افزود: باید از مسئولان و دست‌اندرکاران انقلاب حمایت کنیم و آن‌ها را در عرصه‌های سخت تنها نگذاریم تا مسیر انقلاب را به فضل الهی با قدرت و قوت ادامه دهند.

آیت الله حسینی بوشهری در ادامه صحبت‌های خود در خصوص فرمایشات اخیر رهبری معظم انقلاب اسلامی در مراسم سی و سومین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، سبک زندگی غربی را همان ارتجاع دانست و گفت: ما با انقلاب اسلامی از این ارتجاع عبور کردیم و نباید اجازه دهیم بار دیگر به جامعه برگردد.

خطیب جمعه قم افشای دروغگویی دشمن را یکی دیگر از وظایف جوانان و مسئولان نظام اسلامی دانست و گفت: نباید اجازه دهیم دشمن با تزویر و ریا، حرف ناحق خود را به کرسی بنشاند.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی







وی دشمن‌شناسی را ابزاری مهم و تعیین کننده در تشخیص درست و غلط اخبار دانست و گفت: نباید مشکلات به‌گونه‌ای جلوه داده شود که اصل انقلاب را نادیده بگیریم و باید باور داشته باشید که مشکلات ما با کمک مردم حل می‌شود.

خطیب نماز جمعه قم در ادامه با بیان اینکه در کشور ما بن بستی وجود ندارد، گفت: برخی در صورت بروز یک مسئله نغمه سرایی و خیال پردازی می‌کنند که همه چیز تمام شده که هر بار با پاسخ قاطع مردم روبرو می‌شوند.

آیت الله حسینی بوشهری همچنین به میلاد با سعادت امام رضا (ع) پرداخت و این روز را فرصت و زمینه مناسبی برای کسب آگاهی و شناخت بیشتر نسبت به اهل بیت معصومین (ع) دانست.

وی امام رضا (ع) را دارای شخصیتی کامل و جامع اخلاقی و انسانی دانست و گفت: ما باید در زندگی امامان معصوم (ع) خود کاوش کنیم و با علم و آگاهی نسبت به این بزرگان راه و مسیر آینده خود را ترسیم نماییم.

آیت الله حسینی بوشهری همچنین به حادثه پیش آمده برای قطار مشهد یزد و همچنین به حادثه فروریختن یک ساختمان در آبادان پرداخت و ضمن تسلیت به خانواده جانباختگان در این حوادث، افزود: مسئولان باید با فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب از بروز حوادث مشابه جلوگیری کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2