جشنواره‌ی بین المللی کن، مرکز فتنه گری شیاطین

جشنواره‌ی بین المللی کن، مرکز فتنه گری شیاطین

به گزارش ؛ مدیر اندیشکده‌ی یقین عصر امروز در تجمع بزرگ امام رضایی‌های مرکز استان در گلزار شهدای تازه آباد رشت با ارایه‌ی تحلیلی از جنگ ترکیبی دنیای استعمار، استکبار و صهیونیسم جهانی علیه انقلاب اسلامی ایران، گفت: یکی از وجوه فراگیر جنگ ترکیبی تهاجم فرهنگی - رسانه ایی ست و در همین راستا، جشنواره‌ی کن که اخیرا یک فیلم ضد ارزشی ایرانی را برجسته ساخته، به عنوان مرکز فتنه گری شیاطین صهیونیسم علیه مقدسات و ارزش‌های اسلامی باید تا ابدا تحریم شود.

استاد حسن عباسی همچنین تاکید کرد: جشنواره‌ی فیلم کن در فرانسه از سوی ملت ایران تا ابد تحریم است و هیچ دولتمردی در نظام اسلامی حق ندارد، اجازه دهد که از ایران فیلمی به جشنواره‌ی کن برود.

وی در ادامه با تشریح ویژگی‌های امامت حضرت ثامن الاحجج علی بن موسی الرضا علیه السلام، اشتراکات جامعه‌ی ایرانی با ویژگی‌های راهبردی امامت ایشان را تشریح کرد و افزود: در فلسفه امامت امام هشتم، ۲۲ حوزه‌ی راهبردی برای شیوه‌ی اداره‌ی امور جامعه در بخش‌های سیاسی، اجتماعی، دینی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی تعریف شده که تامل در این لایه‌های راهبردی شبهه‌ی جدایی دین از سیاست را برطرف و کاربردی بودن حکومت دینی بر اساس آموزه‌های اسلام اصیل را ثابت می‌کند.

این نظریه پرداز فرهنگی و سیاسی، روند صدور ارزش‌های انقلاب اسلامی در بستر تحقق تمدن نوین اسلامی را امیدوارکننده و موجب وحشت شیاطین صهیونیسم دانست و اضافه کرد: در طول هزار و ۲۵۰ سال پس از امامت علی بن موسی الرضا علیه السلام، برای نخستین بار در انقلاب اسلامی زمینه‌ی شکل گیری حکومتی بر اساس ارزش‌های الهی در این سرزمین فراهم شده که نتیجه‌ی بصیرت، ولایتمداری و دینداری مردمان این سرزمین ولایی و اسلامی ست.

استاد حسن عباسی همچنین با اشاره به گسترش روزافزون آرمان‌های والای انقلاب اسلامی در سراسر جهان، افزود: تمامی هجمه‌های فرهنگی - رسانه ایی شیاطین صهیونیسم علیه انقلاب و نظام اسلامی ناشی از فراگیر شدن گفتمان عدالت خواهانه و ظلم ستیزانه‌ی ایران اسلامی ست و دشمنان نظام بخوبی آگاهند که این موفقیت‌ها ریشه دراسلام ناب شیعی دارد و می‌تواند مقدمات ظهور یگانه منجی عالم بشریت را در بستر نجات ستم دیدگان عالم فراهم نماید.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2