کشف سوخت قاچاق در آبهای شمال خلیج فارس

کشف سوخت قاچاق در آبهای شمال خلیج فارس

به گزارش ، فرمانده مرزبانی خوزستان گفت: در راستای طرح تشدید کنترل نوار مرزی و جلوگیری از خروج سرمایه‌های ملی و هرگونه قاچاق، ماموران پایگاه دریابانی آبادان و ماهشهر در ۷۲ ساعت گذشته موفق شدند ۳ فروند شناور صیادی و یک عدد چتری برزنتی حامل سوخت قاچاق را توقیف کنند.
سردار لطفعلی پاکبار افزود: ماموران در بازرسی از شناوره و چتری توقیف شده ۴۷ هزار لیتر سوخت از نوع گازوئیل که هدف خروج از کشور و عرضه به دلالان کشور‌های حوزه خلیج فارس در مخازن جاساز شناور بارگیری شده کشف کردند.

وی ادامه داد: در این ارتباط ۱۲ نفر که به همراه محموله کشف شده پس از تکمیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضایی شدند.

بیشتر بخوانید: کشف سوخت قاچاق در شهرستان کارون

فرمانده مرزبانی خوزستان بیان کرد: قاچاقچیان به بهانه صیادی و فعالیت‌های تجاری سوخت یارانه دریافت کرده و پس از چند روز بدون هیچ گونه فعالیت صیادی و دریانوردی اقدام به فروش سوخت به شناور‌های کشور‌های همسایه می‌کنند که دریابانان خوزستان با هوشیاری در کنترل و نظارت دقیق بر شناور‌ها از خروج غیر قانونی سوخت از کشور قاطعانه جلوگیری خواهند کرد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2