پاسخگویی به بیش از ۵۰ تماس مردمی در طرح طوس در خوزستان

پاسخگویی به بیش از ۵۰ تماس مردمی در طرح طوس در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ، مدیرکل راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: از شروع اجرای طرح طوس با آغاز دهه کرامت تاکنون، ۵۷ تماس مردمی با سامانه ۱۴۱ استان برقرار شده است.

محمد جولانژاد با بیان اینکه این طرح گزارش مشکلات راه‌ها از سوی مردم از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اجرایی شد، افزود: عمده موارد گزارش شده در تماس‌های مردمی رفع نقص حفاظ‌های آسیب دیده، رفع چاله‌های مخاطره آمیز در جاده‌ها، رفع مخاطرات منجر به محدودیت تردد جاده‎ای، آشکارسازی موقعیت غیر منتظره و مخاطره آمیز و رفع عیب تابلو‌ها و علائم در سطح محور‌های استان بوده است.

وی ادامه داد: گشت‌های راهداری بلافاصله پس از اعلام گزارش‌های مردمی در محل حضور یافته و نسبت به رفع مشکلات مطرح شده اقدام می‌کردند.


بیشتر بخوانید: سامانه ۱۴۱ خوزستان پاسخگوی بیش از هزار تماس


جولانژاد با بیان اینکه اجرای این طرح در سطح محور‌های خوزستان ادامه دارد، گفت: مردم می‌توانند مشکلات ایمنی راه‌های استان را به سامانه ۱۴۱ گزارش کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2