درخشش هنرمند خوزستانی در جشنواره های بین‌المللی

درخشش هنرمند خوزستانی در جشنواره های بین‌المللی

به گزارش ، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان، این کارتونیست و تصویرساز خوزستانی در سومین جشنواره بین‌المللی mugla کشور ترکیه از بین یکهزار و ۴۱ اثر از ۶۰ کشور دنیا مقام دوم را کسب کرد.

این جشنواره بین‌المللی با هدف جمع آوری نظرات و ایده‌های کارتونیست‌ها و تصویرساز‌های دنیا در خصوص جنگ، محیط زیست و مشکلات روزمره دنیا برگزار شد.

رافعی در اثری که ارائه داد تلاش کرد نشان دهد آینده وضعیت ناگواری نسبت به گذشته دارد و این فضا‌های متناقض با تلفیق تصویر در آینه جلوی ماشین که دید عقب را نمایش می‌دهد و مقایسه آن با دید جلوی راننده انجام گرفت.

این کارتونیست و تصویرساز خوزستانی همچنین موفق شد جایزه اول و به نوعی تنها جایزه هفدهمین جشنواره بین‌المللی شهر ترنتینو ایتالیا را کسب کند.

این جشنواره با موضوع دنیای پس از کرونا توسط استودیو آندرومدا و سایت اکونومی شهر ترنتینو برگزار شد.


بیشتر بخوانید: انتخاب دو فیلم از هنرمند خوزستانی در جشنواره آرژانتین


سجاد رافعی هنرمند و تصویرساز بین المللی دارای بیش از ۶۰ جایزه ملی و بین‌المللی از جشنواره‌های مختلف است و با موزه‌ها و فستیوال‌های متعددی در سراسر دنیا همکاری می‌کند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2