امروز با ادامه روند کاهش نرخ ارز/ دلار به کانال 30 هزار تومان بازگشت

امروز با ادامه روند کاهش نرخ ارز/ دلار به کانال 30 هزار تومان بازگشت

به گزارش خبرنگار دهکده خبر،‏‏‏ از دو شنبه پیش بود که با بخشنامه بانک مرکزی قیمت دلار در سراشیبی نزول قرار گرفت. روندی کاهشی که در روز نخست 300 تومان و در روز دوم چیزی حدود900 تومان کاهش داشت. به گفته بانک مرکزی قیمت دلار تا روز 4 شنبه حدود 2000 تومان ارزان تر شد.

به گفته فعالان بازار،سیاستهای بانک مرکزی در ورود صرافی ها به خرید و فروش ارز صادراتی مهمترین عامل این کاهش ها بوده.میزان ارز صادراتی وارد شده به کشور هم در 3 ماهه ابتدایی سال روندی افزایشی داشته موضوعی که به گفته وزیر نفت تنها در بخش گاز، 90 درصد رشد داشته در حوزه پتروشیمی هم ورود و عرضه دلار افزایشی است.
نوسانات قیمتی دلار بر برخی بازارها از جمله طلا و سکه هم تاثیر گذاشت و قیمت هر سکه بهار آزادی با یک میلیون و چهارصد هزار تومان کاهش و نرخ هر گرم طلای 18 عیار نیز با کاهش یکصد هزار تومانی همراه شده است.



دانلود فیلم اصلی








تالار شیشه ای بورس هم این هفته در مجموع روند مثبتی را پشت سر گذاشت، فرمانده کل انتظامی کشور هم از برخورد و دستگیری 65 متخلف ارزی و معاون دادستان تهران هم از انسداد بیش از 5 هزار حساب بانکی برای کنترل بازار ارز خبر داده است و البته
به نظر می رسد روند کاهشی دلار همچنان ادامه دار باشد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2