تفاهم نامه موجود هم می‌تواند بر حجم پرونده‌ها و درگیری مردم بیافزاید و هم می‌تواند با اتخاذ اقدامات پیشگیریانه از حجم پرونده‌ها بکاهد

تفاهم نامه موجود هم می‌تواند بر حجم پرونده‌ها و درگیری مردم بیافزاید و هم می‌تواند با اتخاذ اقدامات پیشگیریانه از حجم پرونده‌ها بکاهد

به گزارش خبرنگار ، سیاوش وکیلی در ارتباط زنده تصویری با استودیو میز اقتصاد شبکه خبر سیما با اشاره به ناکارآمدی اهرم‌های بازدارند سازمان بورس اوراق بهادار در برابر جرائم بازار سرمایه افزود: سلبی بودن قوانین پیشین اسباب ناکارآمدی اهرم‌های بازدارنده بازار سرمایه در قبال جرائم و تخلفات این بازار را فراهم آورده است.

او با اشاره به گفته‌های جهانگیر معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه مبنی بر الزام جراحی معکوس پرونده‌های تخلفات بورسی موجود گفت:پیشتر هم با راه اندازی اداره دیدبان سلامت، شاهد تغییرات محسوسی در روند پیگیری پرونده‌ها موجود در قوه قضایه هستم.
وکیلی با اشاره به گستردگی مباحث قضایی تصریح کرد: سازمان بورس اوراق بهادار یک نهاد خود انتظام است در حوزه اشخاص حقوقی موفقیت‌های بسیار زیادی بدست آورده. اما آنچه سازمان را با مشکل روبرو کرده در حوزه اشخاص حقیقی است.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: در گذشته سازمان بر اساس رویکردی سلبی به سراغ کسانی می‌رفت که سرشناس بودند از افرادی که در گستره شبکه‌های اجتماعی تاثیر گذار بودند غافل بود. حالا هم تفاهم نامه موجود مانند یک شمشیر دو لبه است.هم می‌تواند بر حجم پرونده‌ها و درگیری مردم بیافزاید و هم می‌تواند با اتخاذ اقدامات پیشگیریانه از حجم پرونده‌ها بکاهد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2