کاشت گیاه کینوا در روستای زرمهر شهرستان مه ولات

کاشت گیاه کینوا در روستای زرمهر شهرستان مه ولات

به گزارش ، هادی ساربان افزود: کینوا گیاهی کم آب و مقاوم در برابر شوری آب، با خواص شگفت انگیز و گونه‌ای کم آب و مقاوم به شوری و معروف به خاویار گیاهی است.

وی ادامه داد: با توجه به بحران آب و به منظور خروج از تک محصولی بودن و به عنوان کشت جایگزین، کاشت این گونه گیاهی، مورد توجه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قرار دارد.

این مسئول افزود: مزرعه ذکر شده با اعتبارات ترویج استان و در سطح نیم هکتار کشت شده و کارشناسان جهاد کشاورزی مه ولات با بازدید‌های مستمر و ارائه توصیه‌های لازم، بر روند رشدی گیاه در شرایط آب و هوایی شهرستان، نظارت می‌کنند.

ساربان با بیان اینکه ۱۹۳۰۰ هکتار از اراضی شهرستان مه ولات زیرکشت پسته قرار دارد و با تأکید بر کاهش کیفیت و کمیت منابع آبی و ایجاد محدودیت کاشت بسیاری از محصولات کشاورزی در شهرستان، افزود: امید است با بررسی‌های کارشناسی و انجام تحقیقات لازم، زمینه خروج از اقتصاد تک محصولی فراهم شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2