تهدیدهایی که کرونا به فرصت تبدیل کرد

تهدیدهایی که کرونا به فرصت تبدیل کرد

به گزارش خبرنگار ، ۳ سال و سه ماه از ورود کرونا به ایران می‌گذرد و حالا به مرحله مهار کردن بیماری رسیده ایم؛ وقت خوبی است تا ببینیم کرونا چه هزینه‌هایی داشته و چه تهدیداتی در سایه ورود این ویروس به کشور تبدیل به فرصت شده است.

فوت روزانه شماری از هموطنان جبران ناپذیرترین هزینه‌های کرونا بود؛ پُر شدن بیمارستان‌ها از بیماران کرونایی و غفلت از تشخیص و درمان سایر بیماری‌ها از معضلات و آسیب‌هایی بود که کرونا به کشور وارد کرد.

کرونا در این ۲۸ ماه، نه تنها سلامت مردم، بلکه اقتصاد کشور را هم هدف قرار دارد و کشور و مردم با دشواری‌هایی رو به رو بودند؛ از سختی‌های واردات واکسن در شرایط تحریمی گرفته تا رکود بازار و آسیب شدید به معیشت مردم.

غیرحضوری شدن آموزش و محدود شدن اجتماعات و فعالیت‌های اجتماعی فرهنگی و مذهبی نیز از دیگر آسیب‌هایی بود که کرونا نه تنها به ایران بلکه به همه جهان تحمیل کرد.

کرونایی که با رشادت کادر بهداشت و درمان این روز‌ها، شمار جان باختگانش تک رقمی شده و در روز‌هایی به صفر رسیده است، نقطه عطفی شد تا دستاورد‌هایی را هم برای کشورمان به ارمغان بیاورد.

زنده شدن دوباره روحیه جهاد و همدلی نخستین آورده این دوران سخت بود، خودکفایی در تولید کیت‌های تشخیصی، برخی دارو‌ها و تولید واکسن از نسل‌های مختلف از دستاورد‌های مهم محققان و دانشمندان کشورمان در این دوران بود و بسیاری از این دستاوردها هنوز دقیق اعلام نشده است.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2