اهدای دستگاه تشخیص سرطان به بیمارستان جهرم

اهدای دستگاه تشخیص سرطان به بیمارستان جهرم

به گزارش ، محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: یک دستگاه تشخیص سرطان (کولپوسکوپی) به همت نیک اندیش بانو فاطمه حکیمی‌نژاد، به نیت باقیات صالحات همسرش مرحوم علی‌محمد دهدشتی، به ارزش هفت میلیارد ریال به بیمارستان پیمانیه جهرم اهدا شد.
وی با اشاره به اینکه خانواده این خیر نیک اندیش این اقدام خداپسندانه را برای مشارکت در امر توسعه سلامت شهرستان جهرم کرده اند افزود: پیش از این نیز این خانواده با ساخت پایگاه اورژانس بخش سیمکان در این امر خداپسندانه سهیم شدند.
رحمانیان اضافه کرد: با وجود این دستگاه از این پس بیماران نیازمند کولپوسکوپی می‌توانند با مراجعه به بیمارستان پیمانیه امور تشخیصی و درمانی خود را انجام دهند.
وی گفت: در این روش پزشک با استفاده از دستگاه کولپوسکوپ سلول‌های دهانه رحم را بررسی می‌کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: پزشک در ادامه چنانچه به مورد مشکوکی برخورد کند، از آن نمونه‌گیری کرده و برای بررسی‌های بیشتر به آزمایشگاه می‌فرستد و در حقیقت کولپوسکوپی با دقتی بالای ۹۹ درصد می‌تواند سلول‌های بدخیم و سرطانی را تشخیص دهد و از رشد و زیاد شدن آن‌ها جلوگیری کند.
مرکز تشخیص و غربالگری سرطان با ۷۰۰ متر زیربنا در بیمارستان پیمانیه واقع شده است که در این مرکز با وجود پزشکان متخصص و کادر مجرب، خدماتی مانند تشخیص بیماری از مرحله صفر تا مراحل پیشرفته، اعمال جراحی و شیمی درمانی به مراجعان ارائه می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2