کاهش میزان قطعی آب در زاهدان

کاهش میزان قطعی آب در زاهدان

به گزارش ، استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ۹ حلقه چاه حفر شده در منطقه حرمک برای تامین آب آشامیدنی شهر زاهدان وارد مدار شد که با وارد شدن این ۹ حلقه چاه، میزان قطعی آب در شهر زاهدان به عددی ناچیز خواهد رسید.

مدرس خیابانی ادامه داد: در راستای تامین آب مصرفی مردم و کاهش تنش آبی، تاکنون ۹۶ حلقه چاه حفر شده، ۳۵ چاه در حال حفر است و ۲۰ چاه نیز مراحل اولیه حفر است.

وی خاطرنشان کرد: علت عمده قطعی آب شرب، کمبود آب نبوده بلکه ناشی از پوسیدگی شبکه است ودر بحث تامین آب آشامیدنی مشکلی نداریم.
حسین مدرس خیابانی با تاکید بر پایش مستمر و هفتگی از طرح جهاد آبرسانی برای اجرای سریع این طرح ادامه داد: در راستای اجرای دستورات وزیر نیرو و پیگیری های انجام شده ۱۶۹ روستای بخش بم پشت به طرح جهاد آبرسانی اضافه شده که در ۶ ماهه ابتدای سال جاری عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تا کنون در طرح جهاد آبرسانی، شبکه ۳۷ روستا به طور کامل اصلاح و توسعه انجام شده و تعداد ۱۵ روستا نیز در دست اقدام است.

وی ادامه داد: ایجاد شبکه در ۸ روستا در طرح جهاد آبرسانی به طور کامل اجرا شده و عملیات آبرسانی به ۱۵ روستا نیز آغاز و در فرایند اجرا قرار گرفته است.

مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: ۷۰ کلیومتر لوله و اتصالات برای ۴۰ روستا توسط خیرین خریداری شده است که به محض شروع به کار، ۷۰ کیلومتر دیگر نیز خریداری می‌شود.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: بیش از ۱۵۰ میلیون متر مکعب آب از چاه نیمه ۴ به ۳ برای تامین آب شهری و چاه نیمه ۲ به ۱ برای تامین آب روستایی منتقل شده است.

وی با تاکید بر موضوع کاهش تبخیر از چاه‌نیمه ها افزود: از هرگونه سرمایه‌گذاری در این زمینه پشتیبانی می‌کنیم.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2