تأکید بلینکن بر تداوم هماهنگی آمریکا با رژیم صهیونیستی

تأکید بلینکن بر تداوم هماهنگی آمریکا با رژیم صهیونیستی

به گزارش به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در گفتگوی تلفنی با یائیر لاپید همتای صهیونیست خود درباره انحلال کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) رایزنی و بر اهمیت تداوم هماهنگی بین واشنگتن - تل آویو درباره مسائل و موضوعات منطقه‌ای و بین المللی تأکید کرد.

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در این گفتگوی تلفنی مدعی شد که سفر آتی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به عربستان سعودی و فلسطین اشغالی تاثیر قدرتمندی بر منطقه خواهد داشت.

از سوی دیگر به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر، ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری در واشنگتن گفت، روابط بین آمریکا و اسرائیل، راهبردی است و ارتباطی به اینکه چه کسی در کاخ سفید یا تل آویو حکومت می‌کند، ندارد.

وی افزود، ما همچنان به تعهدمان برای گشایش سفارت آمریکا در قدس پایبند هستیم.

در همین حال به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که برنامه سفرش به "اسرائیل" هیچ تغییری نکرده است.

قرار است، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از سیزدهم تا شانزدهم ماه ژوئیه (۲۲ تا ۲۵ تیر) از فلسطین اشغالی، سرزمین های فلسطینی و عربستان سعودی دیدن کند.

این نخستین سفر بایدن به فلسطین اشغالی در مقام رئیس جمهور آمریکا خواهد بود. پیش بینی می‌شود تا زمانی که سفر بایدن آغاز شود، لاپید در مقام نخست وزیر رژیم صهیونیستی باشد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2