۴۵ کشور میزبان برگزاری مراسم مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع)

۴۵ کشور میزبان برگزاری مراسم مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع)

به گزارش نوید آقاسی‌زاده در حاشیه همایش مجمع جهانی حضرت علی‌ اصغر (ع) گفت: همایش‌های این مجمع تاکنون در ۷۵۰۰ نقطه جهان برگزار شده است که ۵۰۰۰ نقطه آن در ایران و ۲۵۰۰ نقطه در ۴۵ کشور دیگر بوده است.

وی افزود: این مراسم به تفکیک در ۲۷ نقطه ترکیه، ۲۶۰ نقطه عراق، ۴۶۰ نقطه پاکستان، سه نقطه کره جنوبی، ۱۱ ایالت آمریکا، چهار نقطه آلمان، ۱۱ نقطه اندونزی، ۱۲ نقطه آذربایجان و نقاط دیگری از کشور‌های آفریقایی برگزار می‌شود.
آقاسی زاده با اشاره به اینکه در دو سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تا حدودی همایش شیرخوارگان حسینی محدود شد، اضافه کرد: با توجه به شور و اشتیاقی که امسال مردم برای شرکت در این مراسم دارند به نظر می‌رسد برگزاری آن به ۸۰۰۰ نقطه در ۶۰ کشور برسد، از این‌رو چشم انداز ما این است که تا پنج سال آینده در ۲۱ هزار نقطه در سراسر دنیا این مراسم را برگزار کنیم.
وی با اشاره به دوخت لباس حضرت علی‌اصغر و ارسال آن به سایر کشور‌ها اعلام کرد: ما در ایران ۷۰ کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان داریم، همچنین سه کشور عراق، ترکیه و بحرین نیز کارگاه‌های دوخت مجزایی برای خود دارند و علاوه بر این یک کارگاه دوخت مرکزی برای این نوع لباس‌ها در تهران وجود دارد که برای ۴۵ کشور و به ویژه برای مراسم اصلی که در مصلی تهران برگزار می‌شود، لباس‌ها را تهیه می‌کند.
مسئول هماهنگی استان‌های مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع) تصریح کرد: نقطه عطف این مجمع نذرنامه خوانی مادران، همراه با شیرخواره‌گان آنهاست، در واقع مادران، شیرخواره‌های خود را نذر یاری حضرت حجت می‌کنند.

آقاسی زاده گفت: ما این نذرنامه خوانی را به ۱۲ زبان مختلف دنیا ترجمه کرده و داخل هر لباس گذاشته و به ۴۵ تا ۶۰ کشور ارسال کرده‌ایم.
وی با اشاره تامین منابع مالی مجمع از طریق نذورات مردمی، گفت: به هیچ ارگانی وابسته نیستیم و به نوعی با کمک‌های مردمی دوخت و ارسال این لباس‌ها به خارج از کشور، مناطق حاشیه‌ای کشور و روستا‌ها و شهر‌های مختلف انجام می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2