بازچرخانی گامی برای کاهش مصرف آب در فولاد مبارکه

بازچرخانی گامی برای کاهش مصرف آب در فولاد مبارکه

به گزارش معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: جمع‌آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب در راستای جایگزینی آن با بخشی از آب خام مصرفی از اقدامات دیگر این صنعت بوده است.


محمود چیتیان در خصوص میزان برداشت صنایع از حوضه زاینده رود هم گفت: میزان برداشت صنایع مهم استان در این حوضه سالانه ۶۱ میلیون مترمکعب است که از این میزان، ۴۰ میلیون مترمکعب آن از برداشت آب‌های سطحی، حدود ۱۰ میلیون متر مکعب از آب‌های زیرزمینی و حدود ۱۱ میلیون مترمکعب از پساب تامین می‌شود.
وی با اشاره به مصوبه شورای عالی آب گفت: بر اساس این مصوبه قرار است مصرف صنایع استان از آب زاینده‌رود کاهش یافته و با پساب جایگزین شود.


معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان افزود: بر این اساس شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با پیگیری مستمر در این زمینه اقدام به کاهش آب تحویلی به این شرکت‌ها کرده به طوری که میزان مصرف آب سطحی صنایع مهم استان از ۹۰ میلیون مترمکعب در دهه ۷۰ به حدود ۴۰ میلیون مترمکعب در حال حاضر رسیده است.


چیتیان افزود: شرکت فولاد مبارکه نیز با صرف هزینه‌های زیاد اقدام به بازچرخانی، جمع‌آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب برای جایگزین کردن آب خام مصرفی و مدیریت کاهش مصرف آب در این صنعت بوده است.
وی گفت: در مجموع برداشت فولاد مبارکه به‌طور میانگین ۱۹ میلیون مترمکعب در سال بوده که از این میزان، ۷.۵ میلیون مترمکعب از رودخانه، ۷ میلیون مترمکعب از خط شرب، ۲ میلیون مترمکعب از پساب و ۲.۵ میلیون مترمکعب از آب‌های زیرزمینی برداشت کرده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2