۴۸۱ هزار پرونده در محاکم قضایی استان همدان

۴۸۱ هزار پرونده در محاکم قضایی استان همدان

به گزارش دهکده خبری مرکز همدان ،
به گفته رییس کل دادگستری استان همدان از پایان خردادماه سال ۱۴۰۰ طی یکسال، ۳۴۹ هزار فقره پرونده در دادگستری رسیدگی شده است.

همچنین ۱۳۲ هزار هزار فقره در شورای حل اختلاف و در مجموع ۴۸۱ هزار در مجموعه قضایی توسط ۲۴۰ قاضی و ۹۸۰ کارمند و ۶۵۰ عضو شورای حل اختلاف سراسر استان رسیدگی شده است.

محمدرضا عدالت‌خواه،تصریح کرد: با توجه به آمار بالای پرونده‌های وارده به دستگاه قضا، این مجموعه با کمبود نیرو و اعتبار مواجه است.

رئیس کل دادگستری استان همدان با بیان اینکه قرارداد‌های عادی در بنگاه‌های املاک و خودرو بیشترین و پیچیده‌ترین پرونده در دستگاه قضایی در سراسر کشور است افزود: همه شهروندان فکر می کنند که قولنامه‌های بسته شده در بنگاه‌ها از اعتبارلازم برخوردارند، اما در واقع این قولنامه‌ها از اعتبار برخوردار نیستند و اگر به دنبال معامله‌ای هستند قبل از پرداخت ثمن معامله، باید به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنند.

وی با اشاره به اجرای برنامه سند تحول قضایی، گفت: این برنامه در ۳ بازده زمانی کوتاه مدت یعنی تا تیرماه سال گذشته، میان مدت تا پایان تیرماه امسال و طولانی مدت پایان سال ۱۴۰۲ برنامه‌ریزی شده که در استان همدان در بازده کوتاه مدت ۹۵ درصد، میان مدت ۸۵ درصد و طولانی مدت ۸۰ درصد محقق شده است.

رئیس کل دادگستری استان همدان گفت: استان همدان در زمینه صلح و سازش با ۴۵ درصدی سازش رتبه نخست کشور را کسب کرده است.

همچنین در ستاد تالیف قلوب تا کنون ۴۲ فقره قتل عمدی مصالحه شده و در اجرای طرح معتذرین ۱۷ هزارنفر از شکات عذرخواهی شده که ۹۵۰۰ نفر عذرخواهی آن‌ها پذیرفته شده است.

وی خاطر نشان کرد: دادگستری استان همدان از دادگستری‌های برنامه محور در سطح کشور بوده و برای اقدامات و عملکرد مجموعه‌های قضائی سراسر استان همدان دو نوع برنامه کمی (شعبه محور) و کیفی (قاضی محور) لحاظ شده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2