آغاز طرح‌های عمرانی منطقه دو شهرداری یزد

آغاز طرح‌های عمرانی منطقه دو شهرداری یزد

به گزارش فاطمه زارع بیدکی از اصلاح و ساماندهی روشنایی پارک‌ها در منطقه دو با مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون به عنوان یکی از این برنامه‌ها یاد کرد و از اختصاص اعتبار ۵۰۰ میلیون تومانی برای پارک طوبی خبر داد.


وی گفت: به منظور بازپیرایی بوستان طوبی جلسه‌ای در این بوستان با بانوان برگزار شد و آنان درخواست‌هایی را ارائه کرده که اکنون حدود ۶۰ درصد تجهیزات آماده تحویل است. ضمن اینکه بازپیرایی فاز چهارم این بوستان به منظور کف سازی و مبلمان پارک نیز در حال پیگیری است.


نماینده شورای اسلامی شهر یزد در منطقه دو شهرداری افزود: ۶ میلیارد تومان هم برای زیرسازی، جدول گذاری و آسفالت معابر این منطقه در نظر گرفته شده است. معابر اصلی بر اساس الویت مشخص شده و معابر فرعی هم تا ۱۴ متر آسفالت می‌شود.


تکمیل فاز دوم پارک بزرگ شهر همراه با بازپیرایی با اعتبار پنج میلیارد تومان، تکمیل بوستان، پیاده رو سازی و آسفالت مناطق کمتر برخوردار به مبلغ سه میلیارد تومان، هدایت آب‌های سطحی در بحث منطقه دو به مبلغ یک میلیارد تومان، حفر و نگهداری چاه‌های جذبی به مبلغ یک و ۵۰۰ میلیون تومان، آماده سازی معابر برای استفاده معلولان به مبلغ ۵۰۰ میلیون و تکمیل فرهنگسرای بانو در محله حسن آباد به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان از دیگر موارد اعلام شده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2