پری برای پرواز

پری برای پرواز

به گزارش ، انتظار‌ی یکی از کارآفرینان یزدی است که دوسالیست وارد عرصه تولید محصولات با پر شده است.


وی افزود: وقتی برای خرید پر به مغازه‌ها مراجعه کردم وهزینه‌های گزاف مانع خریدم شد، همین موضوع جرقه‌ای بود تا به تولید پر با هزینه‌های کمتر بپردازم.

وی افزود: بعد از گذشت ۴۸ ساعت حضور در محل پرورش شتر مرغ، تمامی فرایند‌های مورد نیاز را فرا گرفتم و تولید را شروع کردم و با جمع آوری بیش ازصد و بیست نوع پر پرنده مختلف، خوشبختانه با استقبال در کشور‌هایی نظیر ترکیه، عراق و استرالیا روبرو شدم.


انتظاری ادامه داد: با ایجاد یک کارگاه کوچک توانستم زمینه اشتغال پنج نفر را به طور مستقیم و سی نفر را در منزل و تعدادی از زنان خانه بهبود استان یزد را فراهم کنم.


بررسی‌ها نشان داده تولید محصولات دست ساز و زینتی با پر علاوه بر سود رسانی به پرورش دهنده‌ها و تولیدی مورد نظر در حفظ محیط زیست نیز تاثیر گذار است.


انتظاری اولین کار آفرین در حوزه پر در استان یزد است.


پر‌ها پیش از این به کشورمان وارد می‌شد که با وجود چنین پتانسیل‌هایی نه تنها واردات کاهش یافته بلکه صادرات نیز انجام می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2