صدور یک میلیون و ۸۰۰ ابلاغیه الکترونیک در لرستان

صدور یک میلیون و ۸۰۰ ابلاغیه الکترونیک در لرستان

به گزارش ، معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری لرستان با اشاره به توسعه فناوری‌های نوین در دستگاه قضایی گفت: در سال گذشته یک میلیون و ۸۰۰ ابلاغیه الکترونیک در لرستان صادر شده است.

مرید علی جمشیدی همچنین گفت: هم اکنون ۳۰۰ زندانی در لرستان با پابند الکترونیکی دوران محکومیت خود را با طی کردن مراحل قانونی درکنار خانواده سپری می‌کنند.
جمشیدی در ادامه به فعالیت ۳۱ دفتر خدمات قضایی در لرستان اشاره کرد و افزود: با اضافه شدن ۷ دفتر دیگر تا پایان سال، تعداد دفاتر خدمات قضایی در استان به ۴۰ دفتر خواهد رسید.
معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری لرستان همچنین صدور پیشینه کیفری به صورت الکترونیکی و استعلام محکومیت‌های مالی و ایجاد مرکز تلفن ۱۲۹ برای استفاده رایگان از خدمات دادگستری را از مصادیق توسعه فناوری نوین در لرستان عنوان کرد و اضافه کرد: با توسعه فناوری‌های نوین مردم بسیاری از امور قضایی خود را بدون مراجعه به دادگستری‌ها و درکمترین زمان انجام می‌دهند.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2