افتخارآفرینی دانشمندان یزدی در رویداد جهانی

افتخارآفرینی دانشمندان یزدی در رویداد جهانی

به گزارش طرح "دستگاه تمام اتوماتیک تست ته نشینی" اختراع شهرام آقایی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه یزد و آرش طهری دانش آموخته دکترای مهندسی معدن این دانشگاه، موفق به کسب مدال و جایزه سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) شد. همچنین طهری مخترع جوان این طرح عنوان بهترین مخترع جوان کشور را نیز کسب کرد.


معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه یزد با اعلام این خبر اظهار داشت: این دستگاه برای اولین بار در دنیا ساخته شده و تاکنون تعدادی از آن در مراکز معدنی و شرکت‌های ساخت فلوکولانت نصب و در حال بهره برداری است.


این معاونت افزود: ضمن رضایت کامل بهره برداران صنعتی و اعطای تاییدیه عملکرد، این طرح در سال‌های قبل نیز موفق شده بود عناوین مختلفی از قبیل طرح برگزیده بخش نوآوری در بیست و دومین جشنواره جوان خوارزمی، طرح برتر استانی، طرح برتر کشور، طرح برتر دانشگاه‌های وزارت علوم را کسب و گواهی اختراع نوپدید بنیاد ملی نخبگان و حمایت این بنیاد را نیز دریافت کرده و افتخاراتی برای دانشگاه یزد به ارمغان آورد.


یکی از مخترعان این دستگاه با تشریح کاربرد‌های آن، گفت: این طرح در فرآیند بازیابی آب صنعتی در صنایعی از قبیل، صنایع کاغذسازی، سرامیک، صنایع فرآوری مواد معدنی، مراکز آزمایشگاهی صنعتی و همچنین آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و دانشگاهی برای سنجش کیفیت عملکرد و انتخاب فلوکولانت مناسب در قالب آزمون ته نشینی کاربرد داشته و هم اکنون به عنوان یک محصول فناورانه به صنایع و دانشگاه‌ها عرضه می‌شود.


شهرام آقایی ادامه داد: این در حالی است که مقدمات تحقیقاتی آزمایشگاهی مشابهی اخیرا از سوی محققان دانشگاه کوئینزلند استرالیا به عنوان یکی از پیشروان علم فرآوری مواد معدنی به چاپ رسیده است و این موضوع نشان از توانمندی بالای محققان ایرانی و لزوم اعتماد و حمایت صنایع داخلی به دانشگاه دارد.


گفتنی است WIPO بیش از ۲۰ سال است که از جشنواره‌های جوان و بین‌المللی خوارزمی حمایت می‌کند. این سازمان، هر سال به سه طرح برتر و حایز شرایط دریافت جایزه آن سازمان، مدال و گواهینامه اعطا می‌کند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2