تولید ۹۰ میلیارد کیلووات ساعت برق از ابتدای سال

تولید ۹۰ میلیارد کیلووات ساعت برق از ابتدای سال

به گزارش آقای اسماعیل نمازی در گفتگو با رسانه ملی با اشاره به افزایش مصرف برق در طی چند روز اخیر، افزود: مصرف برق در کشور به دلیل افزایش دمای هوا در این هفته رکورد زده و براساس پیش‌بینی ها در روزهای آینده شاهد رونده فزاینده هر چه بیشتر این رقم خواهیم بود.

نمازی با اشاره به اینکه مصرف برق تابع درجه حرارت است ابراز امیدواری کرد با کمک مردم تمام نیاز مصرف شبکه تامین شود.

وی با بیان اینکه امسال به علت کاهش نزولات استفاده از نیروگاه های حرارتی افزایش یافته است افزود : پارسال ۶۵۰ برنامه تعمیراتی نیروگاهی، یک ماه زودتر به اتمام رسید و از ابتدای سال، ۹۰ میلیارد کیلووات ساعت انرژی تولید شده که ۹۶ درصد آن از سوی نیروگاه‌های حرارتی صورت گرفته است .

نمازی تصریح کرد ؛ خط قرمز وزارت نیرو، قطعی برق مصارف خانگی است و در تلاشیم با همکاری صنایع و مشترکان خانگی، قطعی برق در این بخش رخ ندهد.
از ساعت ۱۳ امروز تا ۱۴ حدود ۱۵۰۰ مگاوات مصرف برق در کشور ثبت شده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2