از تلاطم خلیج فارس تا نفوذ گردوخاک به شمال بوشهر

از تلاطم خلیج فارس تا نفوذ گردوخاک به شمال بوشهر

به گزارش ، کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد تا عصر امروز به سبب وزش باد شمال غربی بر روی دریا، خلیج فارس تا حدودی متلاطم است.

محمدرضا انصاری افزود: روز‌های پنج‌شنبه و جمعه نیز با افزایش سرعت وزش باد شمال غربی، دریا در فاصله دور از ساحل در برخی ساعت‌ها مواج پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، روز‌های جمعه تا یک‌شنبه آینده به تناوب احتمال نفوذ گرد و غبار فرامنطقه‌ای از روی عراق و خوزستان به روی شمال خلیج فارس و سواحل و مناطق شمالی استان دور از انتظار نیست.

کارشناس هواشناسی بوشهر جهت وزش باد را تا فردا بیشتر شمال غربی تا غربی با سرعت ۱۰ تا ۳۰ گاهی تا ۳۸ کیلومتر درساعت و بر روی دریا و دور از سواحل گاهی تا ۴۲ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی کرد.

وی ادامه داد: ارتفاع موج دریا نیز ۶۰ تا ۱۲۰ و دور از ساحل گاهی تا ۱۵۰ سانتیمتر خواهد بود.

انصاری گفت: فردا در بندر بوشهر زمان جزر اول دریا ۰۰:۵۷ دقیقه بامداد، مد اول دریا ساعت ۰۸:۴۱، جزر دوم ساعت ۱۶:۴۶ و مد دوم ساعت ۲۲:۳۵ دقیقه است.


برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2