کانون‌های فرهنگی مساجد، ظرفیت مسجدی و مردمی محسوب می‌شوند

کانون‌های فرهنگی مساجد، ظرفیت مسجدی و مردمی محسوب می‌شوند

به گزارش ، سید احمد عبودتیان صبح امروز با حضور در ساختمان شهید بهشتی ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور و دیدار با حجت‌الاسلام و المسلمین کمال‌الدین خداداده رئیس این ستاد، با اشاره به نقش بی‌بدیل مساجد در جامعه اسلامی گفت: مسجد از صدر اسلام در اداره امور نقش داشت و منجر به تحولات گسترده‌ای با محوریت مردم میشد.

وی ادامه داد: امروز نیز مساجد باید با محور مردم اداره شود تا شاهد شکوفایی ظرفیت‌های گسترده آن باشیم. نیازسنجی از سطح محلات و تدارک ویژه‌برنامه‌های مختلف در محیط مسجد برکات بی شماری را برای جامعه به ارمغان می‌آورد که زمینه‌ساز تربیت یک نسل مسجدی و دغدغه‌مند و انقلابی است.

عبودتیان همچنین با قدردانی از فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گفت: کانون‌ها یک ظرفیت مسجدی و مردمی محسوب می‌شوند که می‌توانند با فعالیت‌های خود در جامعه منشا اثر باشند و در جهت تحقق اهداف نظام اسلامی بیش از پیش گام بردارند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2