تشکیل پرونده قضایی برای متهم حیوان آزاری در بندرعباس

تشکیل پرونده قضایی برای متهم حیوان آزاری در بندرعباس

به گزارش ، علیرضا احمدی منش گفت: پس از اعلام گزارشات مردمی مبنی بر وقوع یک فقره جرم حیوان آزاری و انتشار تصاویر آن در فضای مجازی، بلافاصله دادسرای عمومی و انقلاب بندرعباس ضمن ورود به موضوع، دستور شناسایی و دستگیری فرد خاطی را صادر کرد.

وی افزود: با هماهنگی مقام قضایی، مأموران پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات «فتا» فرد متخلف را شناسایی و احضار کردند.

بیشتر بخوانید؛ محکومیت ۴۳ ساله جاعلان مدارک تحصیلی در هرمزگان

دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس گفت: متهم پس از حضور در مقر انتظامی و مواجهه با دلایل و مستندات پلیس، ضمن اقرار به جرم خود و ابراز پشیمانی، هدف خود را کسب شهرت و جذب مخاطب در فضای مجازی عنوان کرد.

احمدی منش افزود: برای این متهم، علاوه بر صدور قرار تأمین کیفری، پرونده قضایی تشکیل شده است و رسیدگی به این موضوع در شعبه دادسرای عمومی و انقلاب بندرعباس ادامه دارد که نتایج آن پس از تکمیل روند تحقیقات، اطلاع رسانی می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2