۲ کشته در تصادف سانحه رانندگی در استان همدان

۲ کشته در تصادف سانحه رانندگی در استان همدان

به گزارش دهکده خبری مرکز همدان ؛

به گفته رییس پلیس راه استان همدان در سانحه رانندگی برخورد ۲ دستگاه سواری پراید با یکدیگر در جاده غارعلیصدر ۲ نفرفوت و ۲ نفر دیگر مجروح شدند.

سرهنگ علی فکری افزود: این سانحه به علت بی احتیاطی راننده یکی از خودرو‌ها در کیلومتر ۲۸ جاده ارتباطی همدان- غارعلیصدر و در محدوده میدان حسن قشلاق روی داده است.

در این حادثه یک دستگاه سواری پراید به علت بی احتیاطی راننده و انحراف ناگهانی به سمت چپ با یک سواری (پراید) دیگر که در مسیر مقابل درحرکت بوده رخ به رخ برخورد می‌کند که راننده هر ۲ وسیله نقلیه در دم جان خود را از دست می‌دهند و ۲ نفر دیگر از سرنشینان مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.

رییس پلیس راه استان همدان افزود: محور ارتباطی غارعلیصدر از محدوده بلوار آیت الله نجفی تا گل تپه به طول حدود ۷۰ کیلومتر یکی از سانحه خیز‌ترین جاده‌های استان همدان محسوب می‌شود که رفع این مشکل نیازمند تعریض جاده و جدا سازی محور رفت و برگشت است.

به گفته سرهنگ فکری، درسه ماهه نخست امسال ۵۰ درصد سوانح رانندگی فوتی استان همدان در مسیر‌های اصلی، ۳۲ درصد در مسیر‌های فرعی و ۱۸ درصد نیز در جاده‌های روستایی روی داده است.

استان همدان دارای پنج هزار و ۴۳۸ کیلومتر انواع راه از جمله ۸۵ کیلومتر آزادراه، ۹۴۰ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه، یک هزار و ۵۴ کیلومتر راه فرعی و سه هزار و ۳۵۹ کیلومتر راه روستایی است .



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2