استقرارشش بازارچه خرده فروشی درمرزسیستان وبلوچستان باپاکستان

استقرارشش بازارچه خرده فروشی درمرزسیستان وبلوچستان باپاکستان

به گزارش ، حسین مدرس خیابانی با تاکید بر اینکه بازارچه‌های خرده فروشی اهمیت زیادی دارند گفت: این بازارچه ها تامین کننده معاش و اشتغال مردم مرزنشین به شمار می‌روند.

وی ادامه داد: کشور پاکستان بازارچه‌های خود را تکمیل کرده و به عنوان یک مطالبه جدی خواستار تکمیل هرچه سریعتر بازارچه‌های ما هم هستند تا روند تجارت با سرعت بیشتری انجام شود.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: تا پایان تیرماه فاز نخست بازارچه مرزی پیشین بهره‌برداری خواهد شد و قرار شده است هیچ محدودیتی برای تبادل کالای تجاری نداشته باشیم و هر آنچه مرز پیشین قابلیت دارد بین دو کشور در قالب تجارت سالم رد و بدل شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد : باید مرز پیشین را به مرزی برای تبادل کالاهای صنعتی در نظر بگیریم.

مدرس خیابانی گفت: امیدواریم با راه اندازی بازارچه مرزی پیشین و در یک دوره شش ماهه سیمای شهر پیشین تغییر کند.

مدرس خیابانی با بیان اینکه یکی از ظرفیت‌ های فوق‌ العاده استان مرز است گفت: این استان حدود هزار و ۶۰۰ کیلومتر مرز با کشورهای افغانستان، پاکستان و عمان دارد و این مرزها ظرفیت بی‌بدیلی را برای استان فراهم کرده اما تا کنون به نحو مطلوب از آن استفاده نکرده ایم.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این استان می‌تواند دروازه توسعه کشور به سمت مرزهای شرقی باشد و علاوه بر واردات کالاهای صنعتی و ماشین آلات تخصصی، می‌توانیم کالا های خود را به سمت شرق صادر کنیم.





برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2