کیش میزبان کاپ جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

کیش میزبان کاپ جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

به گزارش ، محمود پازوکی گفت: کاپ جام جهانی فقط یک روز در ایران خواهد بود و تقاضا‌های بی شماری از شهرهای فوتبالی و علاقه مندان فوتبال کشور برای دیدن کاپ جام جهانی و ۲ اسطوره جهانی فوتبال تقدیم فدراسیون فوتبال کشور شده است.

وی با اشاره به پیگیری هیئت فوتبال کیش و با توجه به پایلوت بودن جزیره کیش برای تبادل گردشگر و تماشاگران فوتبال میان دوحه و کیش، گفت: با توجه به اینکه کاشت چمن زمین هیبریدی مجموعه ورزشی المپیک کیش از اول مرداد آغاز خواهد شد امیدواریم بتوانیم میزبان کاپ جام جهانی و بازیکنان برجسته دنیای فوتبال کاکا از برزیل و کاسیاس از اسپانیا در زمان بهره برداری از زمین فوتبال در جزیره کیش باشیم.

وی تصریح کرد: در هفته های آینده کاکا و کاسیاس کاپ جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را به ایران خواهند آورد و این دو ستاره دنیای فوتبال به عنوان سفیر فیفا کاپ جام‌جهانی را در ۳۲ کشور حاضر در قطر به نمایش می‌گذارند.

براساس اعلام فیفا قرار است کاپ ویژه جام جهانی در ۵۱ کشور و نقطه دنیا به نمایش گذاشته شده و برای اولین بار، این کاپ به هر ۳۲ کشور حاضر در جام جهانی ۲۰۲۲ برده خواهد شد که ایران نیز یکی از کشور‌های حاضر در این جام است.

این در حالی است که در سه دوره اخیر جام جهانی در سال‌های ۲۰۱۰، ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸ این تور در سراسر جهان برگزار می‌شد، اما این کاپ ویژه تاکنون به ایران نیامده است.

کاکا و ایکر کاسیاس که با تیم‌های ملی برزیل و اسپانیا قهرمانی در جام جهانی ۲۰۰۲ و ۲۰۱۰ را تجربه کرده‌اند، سفیران کوکاکولا برای نمایش کاپ جام جهانی در نقاط مختلف دنیا هستند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2