تاکید بر رعایت مصرف برق در خوزستان

تاکید بر رعایت مصرف برق در خوزستان

به گزارش ،نماینده، ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز با بیان اینکه دولت اقدامات و دستاورد‌های موفقی داشته است گفت: رشد ۴۰ درصدی در صادرات غیرنفتی نشان می‌دهد دولت ظرفیت خوبی برای پیشرفت دارد.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد افزود: آزاد سازی منابع ارزی ما از عراق، انگلیس و به زودی کره جنوبی که در دولت قبل محقق نشده بود، را در این دولت شاهد هستیم که امیدوار کننده است.

وی ادامه داد: افزایش ۱۲.۵ درصدی صادرات نفت و گاز که در زیر ساخت کشور تاثیر بسیاری دارد نشانه این است که کشور رو به جلو در حال حرکت است.

نماینده، ولی فقیه در خوزستان با اشاره به استفاده از ظرفیت کشور‌های همسایه گفت: باید با کشور‌های همسایه تعامل برقرار کرده و از همه ظرفیت‌ها استفاده کنند.

وی با تاکید بر رعایت الگوی مصرف برق بیان کرد: با توجه به کمبود برق، شهروندان و ادارت خوزستان ملزم به رعایت الگو مصرف هستند؛ باید این مساله را جدی بگیریم تا در تابستان از برقی پایدار برخوردار باشیم.

خطیب جمعه اهواز با بیان اینکه مساجد که از برق رایگان استفاده می‌کنند باید الگوی مصرف برق را رعایت کنند، گفت: مساجد و حسینه‌ها چراغ‌ها و سامانه خنک کننده خود را مدیریت کنند، و زمانی که از این اماکن استفاده نمی‌شود چراغ یا کولر‌ها خاموش شود.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد در ادامه با تبریک حلول ماه ذی الحجه، افزود: بزرگترین عید مسلمانان ۱۸ ذی الحجه، عید سعیدغدیر خم است و دستگاه‌های اداری، شهرداری‌ها، مردم و ... با نصب پرچم در این جشن بزرگ شرکت کنند تا تمام عالم پیام این عید را دریافت کند.

وی همچنین در باره شاخص‌های یک جامعه موفق گفت: جامعه‌ای موفق است که به کمال نهایی برسد. فهم صحیح و عمیق از دین، پایداری و استقامت در سختی‌ها و مشکلات، برنامه ریزی دقیق در اقتصاد جامعه باعث موفقیت، رشد و تعالی جامعه خواهد شد.

وی ادامه داد: خوشبختی در صبر و صابر بودن است و باید در برابر دشمنان پایدار باشیم؛ امید و نگاه به آینده اصلی‌ترین مولفه برای جامعه موفق است.


بیشتر بخوانید : تاکید امام جمعه دزفول بر کنترل قیمت کالاها


گفتنی است در آیین نماز جمعه این هفته اهواز برای رعایت مصرف بهینه برق، چراغ‌های مصلا خاموش شد و نمازگزاران نمازجمعه را در خاموشی اقامه کردند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2