تاخیر حرکت اتوبوس ها مشکلی حل نشده

تاخیر حرکت اتوبوس ها مشکلی حل نشده

به گزارش مدیر عامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی مسافربری ایران با اشاره به اینکه ما راضی به تاخیر نیستیم گفت: در حمل و نقل عمومی با کمبود اتوبوس مواجه هستیم.
احمد رضا عامری گفت: اتوبوس پر استفاده‌ترین وسیله عمومی برای سفر‌های بین شهری است، سالانه حدود ۱۵۰ میلیون مسافر اتوبوس را برای سفر انتخاب می‌کنند و بخش عمده‌ای از این مسافران، با تاخیر روبرو می‌شوند و رانندگان این تاخیر را مسافران یا مشکلات مالی بیان می‌کنند.
معاون حمل و نقل جاده‌ای استان تهران گفت: مسافران اتوبوس اگر درمسیر با توقف‌های بیجا و یا تاخیر در ساعت حرکت از پایانه روبرو شدند با سامانه ۱۴۱ تماس بگیرند.
جمالی گفت: یکی از ارکان حقوق مسافر، رساندن وی در زمان مقرر به مقصد است اگر فقط نیمی از سفرها، هرکدام نیم ساعت تاخیر داشته باشند بیش از دو میلیارد دقیقه از وقت مردم تلف می‌شود. این درحالی است که با برنامه ریزی دقیق و حرکت به موقع اتوبوس‌ها از هدر رفت وقت مردم جلوگیری می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2