درخشش مستند تولید صدا و سیمای مرکز سمنان در جشنواره آمریکا

درخشش مستند تولید صدا و سیمای مرکز سمنان در جشنواره آمریکا

به گزارش ، فیلم مستند "مراد" تولید سیمای مرکز سمنان به تهیه‌کنندگی و کارگردانی روح الله فخرو در بخش REMI AWARDS جشنواره بین المللی "ورد فست هیوستون" آمریکا، تندیس برنز این بخش از جشنواره را به خود اختصاص داد.
این فیلم پیشتر نیز توانسته بود با کنار زدن فیلم‌هایی از کشور‌های کانادا، آمریکا و ایتالیا جایزه بهترین کارگردانی جشنواره "وسویوس" ایتالیا و جایزه بهترین مستند کوتاه پنجاه و پنجمین دوره جشنواره بین المللی "ورد فست هیوستون" آمریکا در سال ۲۰۲۲ را دریافت کند.
جشنواره "وردفست" که هرساله در هیوستون آمریکا برگزار می‌شود بیش از ۶۰ سال پیش به عنوان یک انجمن بین المللی فیلم در آگوست ۱۹۶۱ تاسیس شد.
" ورد فست هیوستون " قدیمی‌ترین جشنواره فیلم ویدیوی مستقل جهان است که در آوریل ۱۹۶۸ به یک جشنواره بین المللی فیلم رقابتی تبدیل شد و هم اکنون همراه با جشنواره‌های نیویورک و سان‌فرانسیسکو جزو سه جشنواره بزرگ شمال آمریکا به حساب می‌آید.

موضوع این فیلم مستند اجتماعی، درباره پسری به نام مراد است که از کودکی از مادرش که مشکل حرکتی داشته، نگهداری می‌کند و در طول زندگی اش با ماجرا‌هایی روبرو می‌شود که شبیه معجزه است.
برخی افتخارات مستند «مراد» عبارتند از:
- برنده بهترین فیلم مستند کوتاه در پنجاه و پنجمین جشنواره هیوستون آمریکا ٢٠٢١ (سال١٤٠٠)
-برنده تندیس برنز پنجاه و پنجمین جشنواره بین المللی هیوستون آمریکا در بخش Remi Awards در سال ۲۰۲۱
-برنده بهترین کارگردانی بخش مستند چهارمین جشنواره وسویوس ایتالیا (سال١٤٠٠)
-برنده بهترین مستند سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه سوئد٢٠٢١ (سال١٤٠٠)
- کاندید بهترین فیلم مستند و بهترین کارگردانی جشنواره فیلم‌های کوتاه لس آنجلس (سال١٤٠٠)
- راه یافته به فستیوال بین المللی یونا هندوستان٢٠٢٢ (سال١٤٠١)
- راه یافته به جشنواره بین المللی نورگس اصفهان (سال١٤٠١)



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2