آبزی پروری در روستا‌های سواحل بوشهر

آبزی پروری در روستا‌های سواحل بوشهر

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان شیلات ایران، برخورداری از سواحل طولانی و همجواری با خلیج فارس یکی از مهمترین ظرفیت‌ها در استان بوشهر است که فرصت‌های فروانی را در اختیار مردم این استان قرار داده است.
پرورش آبزیان یکی از ظرفیت‌های خلیج فارس برای استان بوشهر با ۷۰۰ کیلومتر نوار ساحلی است. بخش عمده میگوی پرورشی کشور توسط پرورش دهندگان استان بوشهر تولید می‌شود و این صنعت در حال گسترش است. اما علی‌رغم طرح‌های عظیمی که در حوزه پرورش میگو در استان بوشهر اجرا شده است، در زمینه پرورش ماهی آنگونه که باید کاری انجام نشده، و ظرفیت استان در این زمینه خیلی بیشتر از وضعیت کنونی است.
علی بازدار، مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: با توجه به ظرفیت‌های بسیار خوبی که در استان بوشهر وجود دارد، توسعه طرح‌های پرورش آبزیان را در این استان در دستور کار داریم.
علی بازدار با بیان اینکه اجرای طرح‌های آبزی پروری باعث تأمین نیاز‌های مردم به این آبزیان می‌شود‏، افزود: حفظ ذخایر دریایی که با تهدید جدی روبرو هستند از دیگر مزایای اجرای طرح‌های آبزی پروری است.
وی تصریح کرد: استان بوشهر قطب میگوی پرورشی کشور است و با توسعه زیرساخت‌ها و تصویب طرح‌های مختلف شاهد اجرای سطح زیر کشت و تولید میگوی پرورشی در استان خواهیم بود.
مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به حمایت ویژه از طرح‌های آبزی پروری در سطح استان بیان کرد: پرورش ماهیان دریایی در روستا‌های ساحلی استان بوشهر از برنامه‌های مهمی است که در دستور کار قرار گرفته است.
این مسئول اضافه کرد: طرح پرورش ماهیان دریایی با استفاده از آب دریا در مساحت‌های کوچک در منازل روستا‌های همجوار دریا با طرح پایلوت در روستای تنبک شهرستان کنگان کلید خورده است.
بازدار با اعلام حمایت ویژه از اجرای چنین طرح‌های در سطح مناطق ساحلی استان بوشهر گفت: پیش بینی می‌شود به تدریج شاهد توسعه آن در سایر نقاط استان باشیم.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2